pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
snazim sa o to ale nejde mi to jaksi....
nečakaj, že sa to hneď zmení, všetko chce čas ...hlavne byť medzi ľuďmi,a večer si plánuj niečo pekné na zajtra, kam by si šiel na výlet, a tak ...
...vcera som bol, moc mi to nepomohlo, bal som sa spanku a dnes budem cely den v robote az do polnoci...
choď von s kamarátmi, žúrovať, proste vypadnúť medzi ľudí aby si sa uvoľnil a nemyslel ..hm, čo ty na to???
barborka... dnes je sobota a ja sa bojim najblizsich dni...je vikend, a ku psychologovi sa dostanem najskor za tyzden...je to akutne
asi ti tu už písali viacerí, že treba ísť k psychológovi, je to tak, treba, lebo situáciu nezvládaš a trápiš sám seba ...
ja som nikdy nemala tabletku na spanie, pretrpela som si veľa nocí, preplakala, nejedla a trápila samú seba a až potom išla k psychológovi a pomohlo, preto treba ísť hneď na začiatku:)
ak ťa bolí koleno ideš k ortopédovi, ak zub zubárovi, ak duša...tak vieš kam treba ísť:))
nasledkom toho, ze malo spal, citim sa dnes v robote hrozne...nad ranom som si dal okolo stvrtej este jednu tableku na spanie a spal som uz len hodinu...netusim, ako to skonci...
barborka...kolko tebe trvalo, ze si zle spavala? a kolko hodin tak v priemere?
mne sa to uz taha vyse troch tyzdnov...
nikdy si nebrala lieky na spanie?
aj ja tebe prajem pekny den...
ahoooj, nexus:) vieš, čo ešte vyskúšaj?? večer, keď si ľahneš do podstele, sám sebe si povedz: "Dnes to riešiť nebudem, vyriešim to zajtra, teraz budem spať!!"" nezaberie to hneď prvú noc, ale postupne hej, mám to osobne vyskúšané ...
lieky na spanie len na chvíľku oklamú telo, ale myseľ nie, a potom každý problém budeš takto prežívať a nespať .... myslím na teba, aby si to dokázal a ja viem, že hej, ja som to dokázala:)) pekný deň
slavka, keby som mohol poriadne spat, tak to nejak vydrzim, ale to je neustale budenie...vecer o jedenastej zaspim sice, ale po dvoch hodinach som hore...a potom uz tazko....chcem sa z toho zo vsetkych sil dostat...ale malo spanku a to nie hlbokeho ma obera o sily....
sme na tom podobne...myslime na to iste.. na nas protajsom a utapame sa v tom...
tuzim byt uz zasa v poriadku a to prajem aj tebe, ty nic na spanie nepouzivas? ani nejake caje , ani persen, vobec nic?