bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

nexus

az tak velmi som jej neublizil..to zasa nie...vacsina ludi co som im to povedal, sa vyjadrili, ze to nebolo az tak na rozchod...
ja mam 40 rokov...
ak chces vediet, co sa stalo, napis mi na mail a ja ti odpisem...

barborka19

ak sa žena rozhodne pre rozchod a nechce byť s tebou v kontakte , tak si jej musel veľmi ublížiť ...
ber to ako realitu a pouč sa z nej, skús sa na to pozerať rozumom, nie citmi ... keby ti ona urobila to isté, ako by si sa zachoval, cítil, hm ???
Koľko máš rokov??

nexus

emil z toho co hovoris sa ozaj neda psudit, aky je medzi vami vztah a nieco po telefone, nejaka veta, mozno nedorozumenie....bohvie

emil1236

Ja mam tiež podobnú skusenosť.Cas lieči hovori sa. Lenže vydržať ten čas,. Skúste mi odpovedat niekto na toto: Rozpraval som sa s kamoškou po telefone.okrem iného som jej povedal že .."myslím na Teba" niečo mi odpovedala a na zaklade toho som reagoval otazkou " Nemam na Teba myslieť?" odpovedala Nie . Potom sme sa rozpravali o niecom insom. Ked sme dohovorili začal som nad tou mojou otazkou rozmýšlať. Priznam sa že zrazu nerozumiem tej odpovedi. Ci mam na nu mysliet alebo nie? Keby som sa opýtal Mám na Teba myslieť? o odpoved je Nie. - tak tomu rozumiem že nie. Nemam na teba myslieť= mam na teba zabudnuť .Ta psychika je ozaj hrozna.Clovek akoby nevedel rozmýšlať. Co tým nie vlastne povedala?Poradte mi.Dik

nexus

barborka...ja viem ako som ju zranil..v kontakte niesme, nechce absolutne ziaden kontakt somnou...je to beznadejne...
ja sa uz do minulosti nemozem pozerat...nici ma to..
mam strach co bude dalej... ci budem dnes vobec spat... ci neskoncim nakoniec ako hospitalizovany...
ja uz fakt nevladzem, chvilu je mi lepsie, chvilu chvilu uplne zle... kolise to..ako hupacka...

nexus

barborka.. bola to moja chyba...tvrdi, ze som ju zranil...nie niepodviedol som ju...ale mam z toho vycitky svedomia, ze som pokazil taky pekny vztah...
ako sa to somnou skonci?

nexus

...co je horsie, nasledkom tohoto mojho stavu sa mi rucaju aj vztahy s ludmi, za normalnych okolnosti som uplne iny...teraz sa spravam zmatene, nervozne...chodim ako lev v klietke...takze vsetko sa na mna ruca...citim ,ze sa blizim ku nejakej katastrofe...