bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

bingham

Alee pravaze ja veci prezivam dost...:DD a tesim sa aj z malickosti....., ale je pravda ze radsej ma tesia tie velke veci...

Len ja nechapem tvoj postoj....

nexus

bingham...ale to je tiez extrem, ty asi veci malo prezivas.. ked neprezivas negativne emocie, neprezivas hlboko asi ani pozitivne, nieje to tak? vies sa skutocne uprimne tesit aj z malickosti?

bingham

Tie dva dni myslis vazne...:DD mna nikdy nic netrapilo dlhsie ako 2 hodiny....:DD a urcite nie taketo problemy.....ved pozri: zien mas na svete vela....vzdy boli aj budu....a urcite ich stretnes este niekolko....mas moznost si vyberat

A ja si nic podobne nevysvetlujem :DDD jednoducho to tak je....

nexus

teba nikdy nic netrapilo dlhsie, ako dva dni? ako si to vysvetlujes, mas taku zasadu si povedat, co sa malo stat sa stalo, alebo nieco podobne? vsetko sa odohrava v hlave...to mas pravdu...

bingham

nexus je to iba v tvojej hlave.... a ako vidim mas s tym problem...no tak este raz drz sa....ja som taketo veci nikdy neriesil(tak do hlbky), len nerozumiem ako ti to moze robit taky problem.....

nexus

bingham, to ti teda zavidim, fakt.. no jednoducho sa mi stale objavuju myslienky a spomienky na ten vztah a traumatizuje ma to...privadza nespavost, z nespavosti sa nabaluju dalsie problemy, to je cele..

bingham

Co maaas zablokovane.... ja taketo problemy nikdy nepochopim ved toto je zalezitost max. na jeden az dva dni......a nie aby si preto nespaval......