Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

bingham

Aleeee hormon kluuud mas pravdu ja som ho este nestratil....tak ale chaaapem ta chlapce....jednoducho sa musis pozerat do predu....:DDDDD

hormon

PS : bingham ty ani nevies co je o nieco take prist, ze zalezitost max, na 1-2 dni, po tomto usudku vidím, aky si primitív

hormon

precitaj si knihu ´´TAJOMSTVO PRITAZLIVOSTI SRDC´´,,,ver mi ze ti to pomoze,nieje to nic blbe, ziadna romantika nič, lebo fakty =), odporucam ti ju, a ver mi, ze keby vies co to je za knihu, tak uz utekas teraz si ju kupit =) ver mi !

bingham

Tak ja si ti priznam ze tie krizove situacie mam najradsej.....ten beh je v pohode a posilku milujem

Chlape drz sa

nexus

bingham.. podla mna ovladat svoje myslienky v krizovej situacii je to najtazsie , co poznam... zabehnem len tak 15 kilometrov, zvladnem lavou zadnou polilovnu... ale mysliet spravne a pozitivne , ked ma nieco trapi, je pre mna to najttazsie....

bingham

Noooo tak mas trosku viac ja mam 22....

a nexus konecne spravny prispevok....pozeraj do buducnosti...a pritomnost aj vsetky problemy ries s usmevom

bingham

Nexus ja ti asi neporadim, lebo zrejme sme ine povahy.....a presne to ci si napisal vobec nechapem.....ved pozeraj do predu.....sa vyser na spomienky....

A nepostrehol som kolko mas rokov....mozno aj preto to beries tak tragicky.....

nexus

bingham...no moj postoj je sposobeny tym, ze mi velmi chyba a neviem nicim tu medzeru vyplnit a prenasleduju ma predstavy, ako by sme mohli by t spolu stastni....proste predstavy, spomienky..

Najčítanejšie články