pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus- zacni mysliet na dceru...uvedomit si,ze trapis v prvom rade ju.......ona to vnima az prilis dobre.
a bat sa zavislosti na liekoch....az tak...nech ta to teraz netrapi...
pauli, dakujem ti, fakt..ale je to neexistujuce cislo, asi to zrusili...
pauli...zrutil sa mi cely system...ja rozmyslam uplne inak normalne ...to, ze sa z tri tyzdne zufalo pokusam spat...
a to niesu len tie tri tyzdne... predtym bol prvy rozchod a to som sa tiez mesiac trapil, ale nie az takto...a nejde to..ma tak oslabilo, ze neviem rozmyslat racionalne...uz som urobil aj zopar blbosti, par ludi mi nedviha telefon...
mam cierne myslienky... ze sa stanem zavisly na nejakych liekoch na spanie,a aj tak nebudem spat...
na dceru myslim, ale takehoto otca, ako ma teraz...rutiaceho sa do zahuby...viem pisem uz blbosti...ale bojim sa ze to bude cim dalej tym horsie,....
nexus! ak ti je tak zle volaj na linku dôvery..Linky dôvery. Bratislava, nonstop: 02/4446 0606
nexus ale prečo,prečo? pýtam sa prečo sa citiš zufalo? ked ti nejde o nu? a čo chceš robit za blbosti? že nespíš? nexus ale ved si to tak nepripustaj,ja som nespavala pol roka len na kinedryle a tu som!!!nexus nie si jediny...a ty máš dceru, na nu nemyslíš?!!!
S.O.S..
ahoj pauli, ja som v robote... mala 34 rokov, uz o nu vobec nejde... uz sa mi ruca vsetko na hlavu, najhorsia je ta nespavost...a ze sa mi kazia vztahy, lebo to nezvladam takto...potreboval by som sa niekomu poriadne vyrozpravat a zdoverit.. robim uz poriadne blbosti.. uz zacinam mat pocit, ze to nezvladam...nemam sa na koho obratit..normalne rozmyslam, ze z roboty pojdem na pohotovost.. nech somnou nieco robia...lebo spravim nejaku blbost...zufalstvo...
milli, ty vies presne, co prezivam ja teraz.... to uz je vsetko dohromady, uzkost, strach...
poradte mi...daco je sobota vecer...zajtra nedela, nikde nikoho...
oprava...má rokov nie mala.
ahoj nexus :) som tu len na skok, vidím,že ti lepšie nie je :(. máš začarovaný kruh, nevieš spat lebo sa bojíš dopredu, že nezaspíš...naozaj v pondelok obvolaj psychologov, načo čakáš...
ubližuješ si, mne to pripadá tak, že sa tým takto trestáš...
nexus, ten vztah skončil a ak ten dovod z jej strany na rozchod nebol taký pádny, tak potom o ten vztah asi až tak nestála...a možno by k rozchodu prišlo skôr či neskôr...
nexus a kolko mala bývalá rokov?
Ja ta dokazem pochopit, teraz je tazke pre teba zaspat. Ked sa so mnou rozisiel priatel, mala som 22, tyzden v kuse som vobec nespala a len plakala do vankusa. Bol to velmi pekny vztah a necakala som, ze to skonci, lebo sme namali problemy, ani velke hadky a vidis, ako to dopadlo. Potom som pol roka bola smutna a este si niekedy poplakala. Nasledujuci polrok sa vo mne miesali smutok, hnev, chut na pomstu a totalna lahostajnost. Az potom som sa z toho nejako dostala. Teraz mam 25. Prichadzaju ini muzi, ale s kazdym su nejake problemy. S niektorymi este skor, ako si s nimi vobec zacnem.