bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

nexus

pauli...dobru noc...myslis, ze na pohotovosti maju nieco take, aby som zaspal aspon na 10 hodin, aj keby som mal byt neviem ako otapeny potom? potrebujem to ako sol...

pauli 73

nexus,tak spi na liekoch aj ja som spávala ked som nemohla, hlavne na tom kinedryle...a potom ked som v bola v pohode som ho jednoducho nepotrebovala, nerozmýšlaj nad tým, čo bude ak, situaciu rieš tak ako si to vyžaduje...
robím to pre teba lebo viem čo preživaš a viem, že to nie je trvalé a také dramatické ako si teraz myslíš, ty sa potrebuješ len fantasticky vyspat a život sa ti vrati do starých kolají, toto všetko mám za sebou, tak mi ver!!! tak na to mysli ked si lahneš do postele.

nexus

Pauli...si neskutocny anjelik...preco to pre mna vsetko robis? linka asi ziadna neexistuje..hladal som aj ja...
naozaj som vycerpany...ako naberiem ale sily, ked nebudem spat... pre mna je to zaklad fungovania...

pauli 73

nexus...- oblasť pomoci a poradenstva, krízových situáciách, pomoc psychologická, celoslovenská linka 0850/11 10 22 – NON STOP, www.dusevnezdravie.sk

pauli 73

nexus...- oblasť pomoci a poradenstva, krízových situáciách, pomoc psychologická, celoslovenská linka 0850/11 10 22 – NON STOP, www.dusevnezdravie.sk

nexus

fallo...dcera si to uvedomuje, myslim na nu..ale ona potrebuje normalne fungujuceho otca...ktory bude pre nu oporou...

..najhorsie je, ze sa teraz na mna valia vsetky chyby, co som v poslednom case urobil... a s nimi vycitky svedomia...a neschopnost akceptovat, co vsetko som tym pokazil a predstavy, ako by to dnes bolo, keby som sa ich nedopustil.. bol by som v krasnej pohode a s mojou priatelkou - stastny...

pauli 73

nexus, počuj chod na pohotovost alebo zavolaj na tú linku dôvery a vykecaj sa...
a v pondelok volaj psychologa, že je to urgentné alebo chod k obvodnej a chod aj k psychiatrovi ale netráp sa s tým sám...závislí ostaneš na liekoch len ak to budeš aj ty chciet. zajtra ti napíšem sem o čom hovorím. nexus, si vyčerpaný a unavený to je všetko, nič za tým nehladaj...a ty si určite super otec len ako píšem unavený...zajtra ti tu napíšem hned ako sa mi bude dat. tak prosím skoč na tu pohotovost! a neblbni!!! teraz musím ist uspat malého ale zajtra som tu pre teba, ano? Pa