pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
musis nejak to pretrpiet zazil som 2x v zivote.. prvy krat som myslel ze tu pravu uz nestretnem a potom znova prisla zena co proste som spat nemohol daj sa do kopy mysli na ine veci a hladaj dalej!! nechod spet!! chod do podnikov disko a tak a nejaka sa uz najde co ta bude chciet ked nesi uplny lolo zeny su vsetko ale zaroven nic tak to neber tak vazne
nič si z toho nerob,okolo mna už nejaké mušky lietaju dva dni,to sú tie vinné,ale ved občas to nezaškodí,ked pracujem ,normálne nepijem,a teraz?hovorím si lepšie ako liek na nervy a tie ksichty?tiež mám fest kruhy pod očami,cítim sa hrozne...ale ked som tu ,a komunikujem,je mi lepšie,aspon na chvílu...
a babu bez epílu neber,tá pravá len príde,čakaj ,ja hovorím,že zajtra bude krajší deń
rush.. cervene vinko pred spanim som skusal praktizovat.. ale prestalo to zaberat.. a zvysovanie davok by asi viedlo k tomu, ze by sa stala zo mna vinny sudok..a mozno aj vinnna muska....nejaka suca baba , to by bol liek na tento neduh, ale ked som taky zdepokovany, mam sexapeal, ako spinava vana..s takym tragickym xichtom neviem vystruhat ani nemam chut svoje oblubene grimasy.
.jedna sa mi ponukala aj, ten jej epiiil nepostacoval na rozprufenie krvi..
nuz tak je to....
ja som si dala vínko,neviem ako ty?
mlieko s medom nepijem ,ale tiež už som skúsila medunkový čaj,ževraj ukludnuje,asi by som ho musela vypit viac alebo v inej koncentrácii,čo by ma položilo,lekárka mi dala neurol,užívala som pol,neskor celú a potom aj alkohol,ked máš adrenalín na najvyššom bode a srdce búši o sto šest,neskolí ta nič,treba to pretrpiet,hold...život občas hrá s nami nefér hru
rush...horsie, ze ja som uz parkrat lieky aj zobral...a niekedy aj v kombinacii s alkoholom, nieze by som ich priamo zapijal
ale vecer som bol v meste , vypil som si a potom som pred spanim nieco uzil...mozno aj preto som teraz tam , kde som...
rush.. tak ako si predstavujes ten boj?
mam si dat vecer pohar mlieka s medom, lahnut a cakat? a ked nic, tak si zapnut nejaky film, fakt neviem...
lieky ti nepomožu ver mi!,možeš si vypestovat obyčajnú závislost a určite potrebuješ normálne fungovat,kvoli sebe a iným naokolo,mám podobný problém a ver mi ,že to dokážeš prekonat,chce to len komunikovat s niekým,a vidím ,že je tu dost ludí,ktorí túto bolest s tebou zdielajú,tak nás nesklam a racionálne riešit ,i ked viem ,že rozum je teraz bokom,musiš sa zlomit,ale nie tak aby si si ubližoval,sekni to a povedz si koniec ,viac nie,naprogramuj sa,a ešte neviem čo všetko...
rush...ano trapim sa, to co mi teraz nejde, je usporaduvat myslienky a city, nedokazem citat ani knihu, ani pozerat film...ale neviem to ovladat, zije si to svojim zivotom...ja uz to velmi neovladam...po com najviac tuzim, aby som spal...moze sa niekto vedome trapit? vedome to urcite nerobim...ale takymto sposobom sa to nebude zlepsovat...asi potrbujem nejake lieky na ukludnenie...
teraz som sa dostala na forum,je možé aby si sa takto trýznil,preboha prečo?
usporiadaj si myšlienky a city,ak niekto nechce s tebou komunikovat,nevnucuj sa,trápiš určite len sám seba,zmier sa s touto situáciou,máš dcéru,neviem kolko má rokov,ale takto upadat,to by si nemal dopustit,hlavu hore,zajtra ta čaká krásny den,tak sa na to dobre vyspi
Pauli... este hodinu som v robote...rozmyslam, ci tam mam ist...
alevo sa ponahlat domov a snazit sa zaspat..
nerozhodnost, to su prejavy takejto vycerpanosti...neviem sa uz ani rozhodnut, ktorou nohou mam vykrocit...
ano, určite :)