pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
no a ako si sa dal vtedy do poriadku?
pauli zazil... pred dvoma rokmi , boli to stresy v praci... atiez nespavost z toho.. stres je moj nepriatel.....
ahoj nexus, ahoj Fallo :), ja som si len odbehla plotny :)))
nexus, hm, aspoň niečo málo si spal...
rozmýšľala som nad tebou a myslím si, že ty sa preto tak veľmi obávaš tej nespavosti lebo už si to zažil, však? a vieš čo ta čaká ak nezačneš normálne spávat...lebo ako si sám napísal-zufalo sa snažit spat ale zaroven sa obavaš zavislosti na liekoch a ešte ani neveríš, že ti budu zaberat...nexus ak si to už prežil vieš čo máš robit, však? a vieš, že takto bez odbornej pomoci sa rutiš do priepasti z ktorej ide tažko von...nexus, skutočne sa netráp sám...
nexus, podla mna sa velmi upinas na to jedine, ze ti treba tabletky na spanie a nie na to, aby si riesil pricinu nespavosti. zameriavas sa na svoju nestastnu laskua oplakavas ju. kolko ludi by tu mohlo pisat svoje daleko tazsie zivotne pribehy a rozpitvavat ich, lutovat sa. nie, toto nie je ta spravna cesta. ked chces dalej plnohodnotne zit, najdi si novy ciel a neobzeraj sa dozadu.
Co keby si pocas dna pil caj-lubovnik a valerianu? Tie ukludnuju...
Ja som na lubovniku ficala:D
nexus...je to len na urcity cas....
a kludne si doma poplac....je to jeden z najlepsich lekarov co sa tyka zialu a smutku.
fallo.. no vidim, ze to takto musim teraz riesit.. citim sa ovela lepsie, lebo som spal, sice pol na pol,mna zachrania teraz len tabletky...len aby zaberali...
nexus- tabletky na spanie!!
das si jednu pred spanim a....
rano budes odpocinuty a hlavne mozog....
vies...dlhodoba nespavost moze viest k horsim komplikaciam ako teraz riesis!
a potom ked budes musiet brat ine lieky.....potom sa mozes zamyslat nad navykovostou.
dve tabletky nerolu a dve zipoclonu
dnes som spal aspon par hodin, lebo som si dal tabletky, inak neviem...bojim sa aby sa z toho nevyvinula zavislost na liekoch