bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

barborka19

to asi každý, je to prirodzené ...ale neboj, bude fajn:) skús jej napísať list, napíš v ňom všetko, čo cítiš ...všetko a potom ho spáľ ...

nexus

barborka.. napisal som taku dlhu spravu, a vymazala sa mi.... no ja viem pozerat s rozumom na veci druhych, ale na svoje veci momentalne nie...

barborka19

ahooojte:))
Petra, no skús ho ignorovať trošku ty, choď s kamoškami von, do kina, na kávu, prípadne s kolegom, mysli viac na seba, si predsa silná žena:) daj mu pocítiť, že nie on, ale ty tu možno pre neho nebudeš navždy, ak sa nezačne správať ako normálny chlap ... nerob to však výčitkami, žiarlivost. scénami, plačom!! ukáž mu, že si samostatná, vyrovnaná žena, držím palce:)
ahoj, nexus, som rada, že ti je aspoň trošku lepšie a začínaš sa na vec pozerať rozumom:)) život ide ďalej, musí a je krásny, aj keď sa nám to niekedy nezdá, ale je:)

nexus

evasa...chce sa mi najst riesenie...ale zaroven som teraz taky nerozhodny z tej depresie, a nespania ze by som skor potreboval tvrdu ruku..ja mam vela energie, ale lomcuju somnou teraz take pochybnosti o zmysle a nezmysle mojho zivota...proste hupacka

nexus

petra.. ked chces, mozes mi napisat aj na email..mozme skusit najst riesenie...
aj pre mna aj pre teba :)
nexus2016@gmail.com

smutna petra

Nastastie mam kam ist. Naspat k rodicom. Neustale sa sama seba pytam, ci som naozaj taka zla, nechapava, neprisposobiva zena, ze to tatko dopadlo? Snazim sa, naozaj...Dakujem ti nexus, tak strasne mi chyba niekto s kym sa o tom mozem pozhovarat!

nexus

petra... nicis sa.. tak isto sa nezmyselne nicis, ako ja...treba to riesit... porozpravaj sa s nim dnes a povedz mu, ze ziadne hmmm nechces pocut, ale konstruktivnu odpoved...
mas kam ist? mas sa kam vratit? mas vobec kam od neho odist?
ja uz tiez chcem mat pokoj v dusi...
robim len blbost za blbostou...

smutna petra

Dnes sas nim porozpravam. Vies ako to dopadne? Budem na neho hovorit a on akoze nebude pocuvat, nebude odpovedat a hrat mrtvu rybu. Pripadne si hm-hmnkat.Zas ma vytoci a budem revat...Do kelu!