bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

nexus

evasa.. ale ako to vlastnej hlave vysvetlis, ze to nebola prava,ked ona vidi len dovody, preco prava bola...je to velmi tazke, hlavne preto, lebo hlava si nahovara, ze nema zmysel uz hladat, lebo sa uz nenajde taka dobra...

evasa

ahojte.Nuz rozchod je vzdy bolestivy,ale vsetko sa deje pre nieco.Asi to nebola skutocna a ta prava , a ta prava caka na teba niekde.hm

wrs

wrs...tak to si mozme ruky podat... stym alkoholom mam podobne skusenosti..najprv som na to dal.. ze poharik cerveneho...
mne sa to stalo pred mesiacom a odvtedy chodim ako ziva mrtvola...uz aj nejake tabletky so si zadovazil, ale nechcem tomu prepadnut.. zatial to krotim, len v krajnej nudzi
odkial si?

nexus

petra...mas to tazke, je ti zle s nim, mas pocit, ze bez neho ti bude este tazsie...
ja tiez neviem, kam z konopi...a pritom ma "len" nechala frajerka...raz darmo..ked sa clovek na nieco namota.. robi velku chybu...asi treba mat svoj svet...kde nepusti clovek uplne nikoho...lebo potom moze dojst k pretazkemu urazu....
iste je jedno.. mala by si to nejako riesit..ten tvoj partner vyzera, ze je dost cynicky..ked sa tak sprava...dokazala by si ho opustit? zo dna na den sa odstahovat,

wrs

Nexus.... som na tom uplne podobne.. pred troma mesiacmi ma nechala holka.. chodili sme spolu asi 3 mesiace, no neskutocne som sa do nej zalubil.. takto som nebol zalubeny uz par rokov.. a teraz som v kakancoch-- teda nie az v takych ako prvy tyzden.. vecer neviem zaspat a skoro kazde rano sa budim presne o tretej.. tiez som skusal si vecer dat dake pivka-- zaspat sa da.. no tak ci tak vstavam rano o 3tej..co sa tyka chlastu.. na ten vecer to pomoze-- no rano je to este horsie.. plus opica.. a rozchod vnimam este intenzivnejsie.. stale mam tu holku pred sebou.. a vsetko sa mi s nou stotoznuje.. zacal som chodit aj do posilky.. aby som myslel na ine veci.. je to desne--

smutna petra

Ja viem nexus. Mas pravdu. Prisaham, kazda hadka skonci tak, ze ma pocit, ze za vsetko mozem ja. Ked sa ho spytam, ci je stastny, ci ma lubi, povie, ze nevie lebo sa casto hadame. To je odpoved 35 rocneho chlapa? Mam pocit, ze si vsetku lasku a pozornost musim zasluzit, ze musim posluchat. Vsetko co robi on je ok. On je zasa taky typ, ze ked aj idem von s kamaratkami alebo niekde sa zabavit, tak sa z toho tesi, neziarli, skor naopak, padne mu do rany, lebo si rychlo vymysli program aj on. Ani taku zdravu ziarlivost necitim z jeho strany. Ja neviem ci si je tak isty vo veci, ze mi doveruje ja neviem. Je to strasny manipulator. Vsetko vzdy otoci proti mne. Potom som to ja, ktora poviem prepac. Lebo je len ofucany, neda sa s nim komunikovat, vyrozpravat si veci. Zufala som z toho. On potrebuje pocit, ze ma volnost, ze ho nikto nezavazuje k niecomu. Je to zaneprazdneny clovek s konickami, ktore mu nesmiem zobrat, zasahovat do nich. Ja som ta co sa prisposobuje, caka na neho doma. Boze som taka sprosta!

nexus

Petra...ja si myslim, ze takto sa k problemom nepristupuje...vo vasom vztahu je nieco nezdrave...skripe to...a ze ta castuje takymi invektivami, ako histerka a ziarlivka, to uz do vztahu nepatri...ja by som v takom vztahu nevedel byt...ak si nedokazete spolu sadnut v klude, ci uz v obyvacke, alebo v kaviarnia vysvetlit si, preco ste na seba taki, aki ste...on ma nejake divne tajnosti...ty ho upodozrievas z vselicoho mozneho...a neskonci to sedenie doveryhodnym uzverom a vzajomnym ospravedlnenim a potom mozno...vasnivym milovanim, tak taky vztah nema vobec zmysel udrziavat, ci sa uz bojis samoty, alebo nie...
musi tam dojst k vysvetleniu, preco je atmosfera taka dusna... a uzaveru, navrhu riesenia a odprsteniu, aspon ja to tak vidim...