bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

wrs

caves nexus.. nie wrc ale wrs.. :) dnes nic moc.. vstal som 2:50 .. ale myslienkami je to uz lepsie.. ked sa zobudim v noci, tak zapnem telku a potom neskor zaspim... na stv2 davaju zaznamy z rokovani parlamentu NRSR.. nikdy som to nepozeral..no obcas je to dost vtipne..da sa pri tom potom zaspat..
Inak, co ma este serie.. je to,ze napr. pred obedom sa tesim.. ze sa najem.. aj uz pocitujem hlad.. no ked to prinesu.. si na nu spomeniem.. a hned nemam chut dat nieco do seba.. tak sa musim premoct.

ALESTA: pozeral som tu knihu na nete.. u nas stoji okolo 10 EUR.. dnes si ju idem kupit...

nexus

caute...wrc, ako si dnes spal? ....ked sa na nieco tesim, tak je to to, ze sa konecne normalne vyspim... ako predtym... ked som s tym nemal vobec ziaden problem... stale ma to kvari...

lacasa

Smutna petra
Prave som si precitala tvoj prispevok, nechcem sa do toho velmi miesat, ale ved aj preco nie, ved je to slobodne forum...:)
Podla mna by si takyto vztah mala ukoncit..pri svojom priatelovi by si mala najst oporu, utechu, pochopenie, radost, obcas male hadky nezaskodia, ale nie to,co prezivas ty...len smutok, obavy, a vobec, ma na teba negativny vplyv, toto nieje vobec dobre..budes sa trapit stale viac, jeho povahu nezmenis, viem, ze to znie banalne, ale zasluzis si ovela viac, aspon co sa tyka citovej stranky.
treba sa len odvazit, a to je najtazsie

barborka19

pekné ránko vám prajem:)) takéto veci sa stávajú ... ja som dnes ráno doma nemohla nájsť mobil, tak som sa prezvonila z pevnej linky, super, mobil zazvonil, bol v kabelke. Prídem do práce vytiahnem mobil a pozerám: neprijatý hovor - domov...rýchlo volám domov, že čo chceli, samozrejme som ich zobudila...no a potom mi trklo:))))

wrs

nexus..no jo.. podobne haluze mavam aj ja.. minule som skoro presiel na cervenu-- alebo cumim do telky a po case zistim-- ze ani neviem co pozeram a ani o com to je..

nexus

pauli.. ludia, neuverite...:) spominal som tu minule, ze vdaka tomu rozchodu som jak nepricetny a zabudol som si v bankomate 100 euro.. len karticku som si zobral... a zistil som to az vecer...stalo sa to vo stvrtok.. no a dnes mi volali zo sporitelne, ze nejaka pani, co isla po mne, isla do sporitelne a vratila im tie prachy...a uz mi ich dali aj na ucet....