pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
..dik,
este som pocula taku myslienku ze :neda sa mozno zabudnut a ani to nechci, ale skus s tou spomienkou sa naucit zit.
Mne to dost pomohlo,...
ked je to nedopovedane, alebo nevysvetlene a neprebrany ten rochod, tak o to boli viac.ale co uz, aky je ona clovek???ked si jej ani za to nestal...
a inak Kazda selma si nesie nejaku jazvu:}}}a to nas krasli:}}
ty si ju musel ale milovať normálne tej babe závidím mňa tiež nechal priateľ po 4 a pol roku tak mám podobné pocity ako ty stále ho milujem ale on mňa nie vraj naše priatelstvo prerástlo do kamarátstva ale z jeho strany nie z mojej:(
ahoj nexus:) no tak je to nepríjemné ale neber to tak, že sa ti to stalo len preto, že máš za sebou rozchod, ono by sa ti to stalo aj keby si bol s ňou len by si tomu neprikladal taký význam, vieš?
A tak niekomu si urobil predčasného mikuláša :)))
Ja som stratila prsteň z bieleho zlata z briliantmi čo som dostala za pôrod od priatela a ten už stál majetok :((( ale stále dúfam, že som ho len doma zapatrošila.
ludkovia, vcera som bol taky zmateny,a roztrzity ze ako som si vyberal z bankomatu prachy, pravdepodobne som zobral len kartu a prachy som nechal tam.. bolo to 100 euro...zistil som to az vecer...
takze som mal dalsi dovod nespat, co som aj vyuzil... a dnes som v praci pekne nevyspaty a podrazdeny...
a navyse sa mi velmi casto premietaju myslienky o byvalej, pretoze keby sa to s nou nebolo sstalo, nebol by nasledoval sled dalsich nestastnych udalosti...dokedy este nadomnou bude visiet tato chmara nestastia? :))))
uz sa nad tym musim pousmiat....nic inem mi nezostava....
Pauli ,Wowo :) dakujem vam za krasne prispevky, wowo, ty si urcite prezila nieco podobne,ak nie to iste,opisujes to tak verne, ako to aj ja citim, ale ja este nedokazem rozmyslat racionalne, tak to zhodnotit, ako to hodnotis ty, to budem vediet az po case,ked uz sa ma to tak citovo nebude dotykat...tvoje postrehy a rady su tiez velmi cenne , tak ako Puline...ste velmi zlate dievcata...
tie fazy si opisala uplne presne, najhorsia je faza nespavosti... a tesim sa na fazu spanku, ktora dufam coskoro pride...
dnes mi odcestovala dcera na dusicky na cely vikend, tak som doma sam...
ked si precitam vase riadky, cital som ich niekolkokrat, hreje ma pri srdci, z pocitu, ze niekto vie o tom, ze som a ze sa trapim, dakujem VAM :))
ahoj nexus, to je normálne, že sa ti vynárajú spomienky a myšlienky na ex ale uvidíš, že ich bude čoraz menej, je jasné, že nevymiznú úplne ale nebudú bolieť. Ty si tak emotívny ako môj priateľ :))) on tiež vie veci prežívať a a aj slzu som u neho videla a vôbec mi to nepripadá nechlapské, práveže je chlapské ukázať, že aj chlap má citlivú dušu :))) Chlapom vie byť keď treba!
Hej, vtedy sme sa udobrili raz dva, doniesol mi ruže :)
A ja takým žabomyším vojnám ani neprikladám váhu ale vtedy ma vážne nahneval ani som mu telefon nedvihala, čo nezvyknem, tak vedel, že prestrelil :)
Nexus, neboj nájde sa aj klin ani nevieš ako rýchlo len všetko chce čas,možno ten klin je aj v tvojej blízkosti tak maj oči otvorené aj u mňa to tak bolo a teraz sme s tým ,,klinom" spolu 6 rokov :)))
Aj ja som to zazila, teda tu nespavost.Necitala som vsetky prispevky,ale ono sa to trochu odvija od toho ako dlho ste boli spolu ako partneri,...totiz som zistila ked som mala s niekym dlho vztah tak som si viac zvykla,mala viac zazitkov a spolocnych zvykov...mysim teraz vztah nad tri styri 6 rokov..a viac to bolelo a vacsiu nespavot.MOzno sa to da trochu od toho vypocitat kolko a ako dlho budes trpet ,a trpet budes urcite to nejde neobist.
Nevies sa zamestnant dajme tomu prechadzkou? to vino moze byt fajn ,ale ono ma skor "rozdojimalo",,skor by som ti navrhla pivo 10-nu,,aj dve snad,to ta uspi.a vzdy zdravsie ako chemia,,,Tabletky ber napr typu Stilnox .je na predpis ale obvodny to predpise rad...ma sa uzivat tak mesiac ,moze aj viac...a nekazi fazy spanku REM a non-Rem cize nie si otapeny a vyspis sa {berie to vela lekarov, ked ma sprehadzany rytmus nocne a denne...}
spanok je velmi dolezity...po tejto fazy ,,,aku mas to je este sokova z rozchodu ,ti pride druha faza,,,a to dlhe a dlhe spanie,,a depka siahodlha,,nebude sa ti nic chciet nove robit chodit von a tak...a az po tej fazy bude dobre...Vies ono to moze trvat aj mesiace..len tuto nespavot hlavne odstran. a snaz sa veci brat racionalne a nie idealisticky,,ze aka bola fajn,,ake pekne chvylky,,a tak,,naco,,rozmyslaj nad konfliktami, co ti vadilo a co jej vadilo,a ked to ona videla na rozchod ,,urcite by ste neboli stastny dalej,,,tak co smutis..za tym co sa ti zdalo peknym ale mozno ona to tak necitila...tak ju nechaj.Lahko sa mi hovori ,ale racionalizuj sa a nebud sentimentalny.Skus oddelit city na nejaku dobu,,sam si to povedz aspon na dva tyzdne,,si povedz ze sa tym nebudes zaoberat zakaz si tie myslienky,,a povedz si ze sa musis vyspat a potom o dva tyzden ked sa prespis poriadne si to preberies niekde na prechadzke ..a dlho si to preberies cely vas vztah ,ale teraz si uvedom ze musis spat a to je pre teba to hlavne.Bud trochu egoista..spanok je uzasny a ocistujuci a dobry a urcite ju odozen ako moru pred spanim,,ako odozenes zly sen, povedz si ze budes spat a hotovo! a ak to nevies nemysliet na nu tak si povedz ze cez den na nu budes mysliet ,ale nie v spanku a basta!v noci sa ma spat:}}..to hovori ta prava sova:}}}}
neskodne :)
pauli.. dakujem za opytanie, dnes niesom v praci, ale aj ked om isiel neskoro spat, lebo som dosiel neskoro vcera z prace, pomocou inych tabletiek som akoby zazrakom
spal dlhsie a samozrejme som sa potom citil aj lepsie... ale tie "masochisticke " myslienky na byvalu a minulost a pekne zazitky sa vynaraju... to chce asi jednoducho cas...alebo dobry klin...ktorym sa vybiju....hlavne aby som spal...inak prekonam vsetko....nejako..bez spanku ide clovek do tazkeho pruseru...
tebe sa ako dari? s partnerom ste si to minule vyjasnili? :)
ono su to niekedy take zabomysie vojny, neskode... :)
Rush.. dakujem ti za podporu...je to tak..ako hovoris, moja dcera uz o tom nechce ani pocut...povedala mi, ze ked jej nepoviem nieco pozitivne, tak nemam radsej nic hovorit..ja som asi typ cloveka, ktory nedokaze svoje trapenie dusit v sebe...mozno to nieje zrovna
\"chlapske\", ale kolkych \"chlapov\" som uz videl plakat...mne sa ulavi, ked o tom hovorim,nieje to racionalne, ale my emotivnejsie zalozeni, uz to tak chodi...
niekto si povie, kaslem na to, ako to tu prezentuje ten bingham... mozno mu to funguje... ja som mozno v zivote prezil vela toho zleho, nevedel som kam z konopi...a nemal som sa komu zdoverit.... tak moznoteraza vyuzivam tuto cestu ked sa naskyta....dakujem vam vsetkym za podporu :))))