pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
barborka...mas uplnu pravdu...najhorsie je, ked ale zacne clovek nad tym rozmyslat hned rano...ako ja dnes, potom sa toho tazko zbavuje... jednosucho, ked si nejaky cas v predstavach budujes nejaku buducnost a napln s nejakou milovanou osobou, potom zrazu vsetko strati zmysel..., hlava je uz raz taka...utvori sa nejaky program a hotovo...co by som dal za to, aby som uz bol "cisty" od tych myslienok
wrs.. tak mi potom povie, ci ti pomohla...
ja by som uz tak rad prisiel na ine myslienky..
akurat som volal do knihkupectva MODUL na Dunajskej ulici.. maju tam tu knihu.. stoji 12.51Eur... tak som si ju rezervol.. :)
barborka19.. tak tak... pravdu mas-- myslim.. ze nova a lepsia laska by to mala vyriesit.. inak tej starej som na konci vztahu dokonca usil na siacom stroji medveda..a z gombikov som mu spravil oci.. nico podobne ako mal Mr. Bean.. potesilo ju.. no v celkovom meradle nepomohlo...
chlapi, vzchopte sa!!! jednoducho je koniec a nič s tým neurobíte,... takto týrate iba sami seba, druhej strane - bývalej je to srdečne jedno ... z každej situácie treba brať tú lepšiu stránku, ste teraz sami, tak si vychutnávajte samotu, robte veci, ktoré vás bavia, pri ktorých dokážete relaxovať, pre niekoho je to sex, šport, sauna , cestovanie ... neprestante žiť ... a potom, ani nebudete vedieť ako, príde niekto, pre koho budete všetkým a on pre vás:)
nexus... mne pomaha.. ak som pracovne uplne vytazeny-- a pomoze ak sa dari- potom moc na to nemyslim.. ale nie vzdy to pomoze.. najlepsie by bolo stretnut daku fajn kocku.. potom sa lepsie zabuda.. no nebolo by to uplne fer pre tu novu-- ak by clovek este obcas myslel na tu staru..
evasa... bohuzial nieje...som v tom byvalom vztahu stale zacykleny myslienkami...to sa snad neda vobec zrusit? nejde to? od rana som v praci a stale sa mi to prehana hlavou.....to uz je normalne na blazinec..
neviem, ako si pomoct.. nikoho nic nenapada?
vstavam o siestej.. a do prace vyrazam 6.45.. pri tej telke sa da zaspat tak do pol hodky--- skus to.. treba pozerat daco realne.. ale urcite nie tie sproste vestice.. lebo tie len kecaju o stasti.. laske a tak.. a to nieje zrovna najlepsie.. :)
tak to si spal celkom dost, skoro 6 hodin...to je celkom fajn.,...a potom si este spal popri tej telke? kedy vstavas do roboty?