bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

nexus

barborka...dobry ranko aj tebe...zasa na mna v noci prisiel neklud a nemohol som zaspat... z toho mam najvacsie nervy...ten spanok...nejde mi jednoducho...pridu spomienky a vsetko je v cudu...

wrs

caves nexus... dnes som dal rekord.. namiesto o tretej som sa zobudil uz o stvrtej rano.. som si povedal a dost.. vymazal som jej cislo... vsetky SMSky prijate/odoslane a aj z ICQ som to vydr**al.. dal som to do ignore listu a invisible.. a hned je lepsie.. :) to PetraSmutna> ja si myslim, ze si je Tebou moc isty.. a taha za dlhsi koniec, nech spravi co kolvek.. ma istotu za prinom zostanes a to ako Ta to trapi a ako sa snazis.. len posilnuje jeho ego

nexus

barborka...zasa na mna v noci prisiel neklud a nemohol som zaspat... z toho mam najvacsie nervy...ten spanok...nejde mi jednoducho...pridu spomienky a vsetko je v cudu...

smutna petra

Ahojte. Tak vcera vecer som prisla domov az pred 20h, isla som sa von vyventilovat s kamaratkou, pokecat na kavu, nemala som chut ist domov. Doma ma cakal nafucany, pozdravila som ho, on nic. Sadla som si k nemu, ze ahoj, som doma, chces sa porozpravat? Cumel do telky, ani ma nevnimal, zasa hral mrtvu rybu. Prosila som ho, aby sa somnou rozpraval a prestal ignorovat, na to mi hodil telefon, ze tu mas odpoved na svoje otazky. Zacal ma urazat, ze som falosna, neuprimna, ze mu pisem metrove sms-ky, z ktorych sa vzdy dozvie nieco nove, co doteraz odomna este nepocul. Vraj je prekvapeny, ze uz neverim nasmu vztahu a ze mam strach o nasu buducnost, ze sa bojim s nim mat rodinu. Samozrejme som plakala jak blazon. Vsetko som mu povedala,co ma trapi, co ma hneva, pozeral na mna ako na blazna. Spala som v byvacke, cely vecer ma ignoroval. Dnes idem k rodicom. Nemam dovod preco ostavat v tom byte...Je mi zle :-(

barborka19

dobré ránko:) hej, raz som to urobila a poviem ti, kým som hodila ten list do ohňa, dlho mi to trvalo , no a potom mi ako keby odľahlo:) musí to prebolieť, ak máš niekoho rád, ľúbiš ho a rozídete sa, jasne, že to bolí a človek si zrazu nevie predstaviť ako bude teraz žiť ďalej ... a chce to vrátiť späť a týra sa spomienkami,... lenže to sa nedá donekonečna, treba sa vzchopiť, kvôli sebe a 2uďom, ktorý ťa majú radi:)

wrs

nexus.. sorry.. uz som siel z prace prec.. dosiel som domov a potom do posilky.. a odtial na pivecko.. dal som 5 aby som zaspal...kua.. uz tusim.. ze sa zobudim zase o tretej... zajtra popiseme.. na ICQ som Ta uz autorizoval.... btw.. babenky.. dikes za povzbudenie

nexus

barborka.. tak ty si ina smanka...:) uz si take nieco niekedy spravila? za pokus by to stalo...,len ci by mi to viac neubliziloo, rozoberat to zasa do spiku..