pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
prepacte mi tie chyby. ja som mala taku slabu chvilku a pisala, bez rozmyslania ...
Prepačte, že vam tu svtupujem do diskusie, ale vidim, že ste obaja inteligentni ludia a rozmylsate spravne. Skuste mi prosim poradit. Mam priatela 2 roky, zijeme spolu. Nie je to idealny vztah. Obaja sme tvrdohlavi a on je chladnejsi tip, co neviem dat svoje emocie najavo. Ma za sebou 2 dlhsie vztahy 3 a 7 rokov. Ten 7 rocny ukoncil, kvoli tomu ze sa zamiloval do inej. Nechcel sa zenit, viazat,chcel si uzivat, chodit von. Tak sa dali dokopy. Trvalo to 3 roky. Ona ho opustila. Ja viem, ze sa s tym nikdy nezmieril. Aj mi raz povedal, pocas hadky, ze s nou bol stastny a ze sa nehadali na blbostiach ako my. Ze je z toho unaveny. Pred tyzdnom sa stalo to, ze mi volal z auta, ze ide na obed, a rozpraval asi 2 minuty, co nove v praci a pocula som hlas. Tak som sa pytala, ci je tam ona, jeho kolegyna ( s nou bol 7 rokov)On ze ano a povedal ze uz musi ist a zlozil. Potom mi cely den nezdvihal a len mi sucho napisal, ze nema chut sa hadat a riesit moju ziarlivost. Ona ma vztah, jej priatela poznam, stretavame sa. Vela krat na spolocnych kaciach. Myslim, ze medzi nimi nie je nic len silne priatelstvo po tolkych rokoch. Ale preco pre boha hovori v jednotnom cisle a nevie povedat ze ide na obed s nou? To mam pocit ze nie je uprimny a nieco zatajuje. Uz tyzden s nim nie je rec, po praci pridem domov. Ignorujeme sa, nechce sa na tu temu bavit. Ma ma za histerku a ziarlivku. Mam vsak zle skusenosti z minulosti. Zvazujem rozchod, lebo mam pocit ze ma nechape, nechce chapat. On sa hra na urazeneho. Ukrivdeneho. Nevladzem. Bojim sa samoty. Raz sme sa uz rozisli na mesiac a doplazil sa ako pes, ze nevie bezomna zit. Myslim, ze tento krat by bol rozchod definitivny...
barborka...snazil som sa...dnes som cely den v robote, az do pol noci a snivam uz o tom, ako pridem domov a budem konecne poriadne spat....
a keď si sa o druhej zobudil, si si mal povedať, neriešim to, spím, chce sa mi spať a skúsiť myslieť na zajtrajší deň, čo budeš robiť, myslieť na niečo pekné ... takža nabudúce, keď sa v noci prebudíš, skús to:)
barborka...o pozitivnemyslenie sa snazim...vcera som bol behat, aj bicykel som vytiahol, a vecer som bol v saune, vzorne som si lahol o desiatej do postele, ale o takej druhej som sa len tak prehadzoval...a hlava zasa plna myslienok a spomienok na byvalu...
ja uz fakt neviem...
to sa mi páči, konečne pozitívne myslenie:)))
...ja chcem vztah.. chyba mi ...potrebujem milovat a byt milovany...
ked chces, mozme byt aspon kamaratmi
nexus2016@gmail.com
nexus: to je milé:)nebudeš ju milovať tak isto ale viac :)ja viem že je trúfalé tvrdiť ale je pozitývne že myslíš na iný vzťah to je krok vpred
wowo... s tym zabudanim je to velka myslienka... zistujem, ze zabudnut je skoro nemozne.. da sa to len nejak postupne otupovat otupovat...aby spomineky neboli take ostre, ako solingensky noz...najhorsia je nechut do cohokolvek.. a pritom, ked si vclovek zrata trumfy,mohlo by byt ovela horsie.....mal by som si uz konecne zobrat papier a pero a spisat si pozitiva a negativa, toho, co sa stalo.....
veronky...ja neviem, ci este niekoho budem tak milovat...toho sa prave bojim....
ale skusam si najst priatelku...
nechces to somnou skusit? :)