bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

barborka19

treba ísť von z toho začarovaného kruhu, povedať si rázne: a dosť!!
myslím, že to najhoršie máš za sebou:)
a v noci, keď sa zobudíš, a už nemôžeš spať, tak si čítaj, zapni si telku, daj si medovkový čaj a hlavne sa nezľakni toho, že nemôžeš spať ...

nexus

barborka... to je myslim svata pravda, dakujem ti za predchadzajuci prispevok o tom "vzchopeni sa! :)tak trocha ma nakopol...pretoze som dnes nevstal spravnou nohou z postele.. :)

nexus

barborka... to mas pravdu, byt s niekym, kto nieje podla tvojich predstav, alebo naopak...to byt radsej sam...
ale byt zrazu sam je po krasnom vztahu velmi velmi tazke....

barborka19

presne tak, klin sa klinom vybíja:))
viem, že sa to ľahko hovorí ... tiež som si odtrpela svoje, ale človeka to posilní a do budúcnosti sa poučí ... a radšej byť chvíľu sám, ako s niekým, kto ma neľúbi ... to nie je šťastie

wrs

nexus... davnejsie som bol strasne zalubeny do jednej holky.. som ju raz nasr**al a sme sa rozisli.. asi dva roky som na nu stale myslel... potom som stretol jednu fajn holku.. ad toho dna som si na nu uz nespomenul...potom som sa rozisiel aj s tou dalsou a nokoniec som stretol tuto poslednu.. z ktorej som stale mimo... a teraz sa to risuje tak. .ze sa mam stretnut s tou prvou.. co som ju nas**ral.. fakt.. najlepsie bude stretnut daku novu fesandu---