pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
caves nexus.. spal si dnes ..? ja som bol vcera vonku s kolegovcami.. prisla aj ta starsia byvala.. pokecali sme bolo fajn.. clevek pride na ine myslienky.. zivot je krasny.. zijeme len raz.. tak preco sa trapit nad niekym, kto o nas nestoji.. najdolezitejsie je ziskat opat svoju hrdost.. a robit veci tak, aby si bol clovek vedomy, ze tu nieje zbytocne.. potom pride sebavedomie a s nim aj daka fajn chika... :)
evasa... to je nadlho a boli to...vo mne bola chyba... nebolo to kvoli druhemu muzovi...a to to viac trapi, lebo osud som mal vo svojich rukach...
wrs tak pekny vecer ti prajem :))zabav sa.. :)
nexus.. povodne som chcel citat tu knihu.. no pojdem dakam von s kolegovcami.. troska do spolocnosti... dufam, ze bude aspon sranda.
wrs...ok a co mas dnes na plane, aky figel kujes, aby si zaspal? :)
nexus.. dnes uz asi nie.. no zajtra do obeda.. inak ked som v praci.. tak som nonstop online..
wrs, ale tam sa nam nejak nedari stretnut... budes na icq dnes?
nexus.. chodim s kamosmi.. v maily mam meno a priezvisko ... nestaci ICQ.? to je podla mna lepsie... :)
wrs... velmi rad by som dal..ale ja robim do polnoci... ty chodis z niv autobusom do Samorina? das mi maila na seba prosim ta?