Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
chcem

uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.

bella12

Mrtva, koľko máš rokov? A čo je s Tvojím otcom?

Ty nemôžeš za správanie a rozhodnutia Tvojej mamy. Nie je správne, že Ti povedala také veci. Je nespravodlivé, že Ti spolužiaci tak hrozne nadávajú - veď Ty za nič nemôžeš. Nie je správne, že Ti mama povedala také veci. Aj keby Ťa ona nechcela, je tu Niekto, kto Ťa veľmi chcel a miluje Ťa. Prosím, nekonaj unáhlene, upokoj sa, všetko sa dá postupne vyriešiť. Teraz si predpokladám závislá od svojej mamy, ale ak dospeješ, zariadiš si život podľa svojho, neboj sa, čakajú Ťa ešte krásne chvíle v živote. Len neurob nejakú hlúposť. Tvoj život má veľkú cenu a Tvoja smrť by bola nenahraditeľnou stratou!

Mrtva

Mama si našla nového priatela a teraz stavajú dom. Zatial bývame u našich blýzkych no často krát večer moja mama a frajer sexujú a pri tom spíme na jednej manželskej posteli.. Blízky mi stále robia zle a bratranec na mňa už zar vytiahol nôž a naháňal ma ... Možno je to blbé ale pred týždňom som ležala na kolajniciach a razala som si žili .. potom mi volala kamarátka či k nej nejdem tak že ma zachránila.. Mama mi povedala že by bola radšej keby ma nemama a keby ma potratila... Od vtedy sa s nou nebavím chodím von o 9:00 a vraciam sa okolo 23:30 doma ( u blýzkych) ma to viac nebaví chcem zomrieť.. a spolužiaci??? Tý hooria o mojej mame že je zlatokopka lebo má dalšieho muža... a mne hovoria ku*va nikto ma nemá rád všetci na mňa kričia a učitelia na mne sedia... toto nie je vymyslené ludia toto je realita :( neviem čo mám robiť HELP!!

phantom

Žiť či nie?
žijeme pre seba, žijeme pre druhých, žijeme aby sme zbierali skúsenosti, aby sme sa stretli zo zlým aj s dobrým.
Zabiť sa je riešenie najhoršieho z najhorších, je nemenné. Dnes sa máš zle a zmysel života nemáš. Dnes. a čo potom? čo ak raz vymyslíš liek na rakovinu, alebo zabrániš zomrieť niekomu kto chce žiť? , a práve pre tieto nevylúčitelné situácie sa oplatí žiť. . . a aj pr iných milión vecí na tomto všivavom, ale našom svete.

Dusko458652

Ak sa chceš zabit zabi sa , ak chceš žit ži ! Rozhodni sa sama / sam za seba to je to najlepšie . Dakde si sadni na par hodín a porozmýšlať o kladoch a záporov ...

PostBlue

Viem ako sa cítiš, aj keď u mňa o nemá nič s chalanmi. Ide o ľudí, kým máš niekoho kto ťa podporí tak sa dá všetko prekonať.

Samovražda nie je riešenie na ver mi, že som o nej už premýšľal.
Človek ej raz hore raz dole, ak bolo aj lepšie tak ešte lepšie aj bude.

chladomor

Keď som mal 18, chcel som sa zabiť. Mal som asi zvláštne predstavy o umiestnení tepien... Zárez bol len plytký. Potom som si akosi uvedomil, že to vôbec nemusím robiť, že mám na to času, koľko len chcem.
Zrejme má to rezanie niečo do seba, bol to priam pocit eufórie. Išiel som potom normálne do školy, nikto si nič nevšimol, ani doteraz o tom nik nevie. Stále mám malú jazvu, ktorá však asi nikdy nezmizne. Inak je to sranda, keď mám ruky opálené len po zápästia, vyzerá to vtipne.
Nechcel som zomrieť, kvôli nejakej depresii. Bol som vtedy celkom v pohode a na smrť som sa veľmi tešil. Len som proste chcel ukončiť ten nezmyselný život. Na svet som sa nepýtal. Je to najtemnejšie miesto, aké som kedy videl. Nikoho som o to neprosil a aj tak sa tu musím trápiť, teraz už neschopný ukončiť svoj život. Po tej skúsenosti sa mi už akosi nechce zomrieť. Len si želám, aby som sa nikdy nebol býval narodil. Alebo by som si želal naozaj bezbolestnú smrť, ale mám len obmedzené prostriedky.
To, že by sa rodičia a )blízky( trápili, ma nevzrušuje. Utrpenie iných ľudí mi je ľahostajné, trápi ma len to moje. Som sám a aj budem. Teraz nechcem byť sám, lebo túžim po tom, čo nemôžem mať.
Na samotu som odsúdený, lebo nedokážem s nikým komunikovať. Nemám predstavu, o čom by sa už len dvaja ľudia mohli zhovárať. Nedokážem milovať. Neviem, čo je to mať niekoho rád. Aj keď zaľúbený som bol a to asi 5 rokov. Doteraz nič nevie, aj keď ktovie, snáď nebola taká blbá. Ale ja som bol a aj som. Nemám východisko.
A ešte k tým onkologický pacientom. To len naozaj potvrdzuje, že človek chce to, čo nemôže mať.

Aj ja nie!

Ked som mala 4 moj chlap mi povedal ze som krava a neskour mi zistili rakovinu prostrednika mam v riti pravu očnu bulvu a smrdím ako cesnak!

bella12

Tmisinka,

z Tvojich slov usudzujem, že ešte nie si plnoletá. Zdá sa Ti, že Ťa mama kontroluje a obmedzuje, ale skús sa vžiť do jej situácie: si jej dcéra, bola si už tehotná a potratila si. Bojí sa o Teba, aby sa to náhodou nezopakovalo. Si ešte mladučká a chce Ťa chrániť. Keby si Ty bola na jej mieste, nesprávala by si sa voči vlastnej dcére podobne?

Váš vzťah s mamou je asi naštrbený, nemohla by si sa pokúsiť ho zlepšiť, obnoviť maminu dôveru v Teba? Veď Ťa určite miluje a chce Ti len dobre. Myslím si, že jej správanie voči Tebe je poznačené tým, čím si už prešla. Pokým bývaš s rodičmi, chtiac-nechtiac musíš rešpektovať ich pravidlá, keď sa osamostatníš, budeš si sama sebe paňou. Mamu však potrebuješ a keby si aj bývala sama, určite by Ti po čase začala chýbať. Skúste sa spoločne nejako dohodnúť, urobte nejaké kompromisy. Pomôže Ti, keď budeš cítiť doma väčšiu pohodu.

A dobré skutky môžeš robiť aj mimo domáceho prostredia, príležitosť sa nájde i v škole, obchode, MHD ...

TmisinkaJ

len vies moja mama je hrozna vobec ma nepusta von vsetko jej vadi na mne nemozem si otvorit usta pretoze sa snou nechcem hadat jej sa proste pekne veci nedaju povedat ona je hrozna! poviem jej nieco a hned len no co uz a toto preco a co zasa ... chcem ist von a ona ma pusti do 9 a to mi vola o 7 ci nechcem ist uz domou ze kde som skym som dokedy bduem nemozem ist nikam radsej ani nechodim von uz sedim ako blba dom a kukam na steny okolo ... :( ;( neznasam to tu doma neznasam uz by som si vymenila miesto z niekym kto je mrtvy aby on mohol zit v klude a ja by som mala pokoj