Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
chcem

uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.

cimbala

ahojte vsetci neviem ci sa smiat a ci plakat...pochopim snad cloveka ze chce skoncit so zivotom lebo je vazne chory alebo ked vezmem do uvahy ze clovek je psychicky chory a lieci sa ma sklony k samovrazde ale nehnevajte sa na mna ked to tu citam tie dovody 3 zo spravania,nenaplnena laska alebo nespecifikovane "nevladzem dalej"skola ako taka...ste tu mladi ludia so zivotom pred sebou...ak je toto volanie o pomoc tak ste snad na dobrej stranke treba si najst nejake cislo do poradne zavolat a riesit to a nie takto...uz mi tu chyba len to ze idem sa zabit lebo sa mi vybil mobil...drzim vam palce nezabijajte sa...

gergej

za takéto problémy sa chcete zabíjať?
Ešte neviete čo sú potom poriadne problémy. Problémy treba riešiť a nie pred nimi utekať. Všetko sa dá vyriežiť, len schladnou hlavou a nie hneď myslieť na samovraždu. Ja by som už bola 10krát minimálne mŕtva. Schop sa!!!

Romii_Go

sme chory kedze o tom uvazujeme...Ja o samovrazde rozmyslam uz asi mesiac....Ale stale si myslim alebo lepsie povedane namyslam-Romii vsetko bude dobre,zajtra sa zobudis a zacnes odznova...Take velke H a male o...Nic sa nedeje prave naopak vsetko je horsie....Ja chcem aspon plakat ale uz ani to nejde...Nemam silu pokracovat,nemam silu na plakanie a pomali mi dochadza aj sila na rozmyslanie o tom pozitivnom... Uz som to aj raz skusila a foter dosiel akurat domov a teraz mam na zile malu jazvu,ale len preto ze so sa zlakla a predsa porezala....Nanestastie na zlom mieste...TO UZ ANI ZABIT SA NEVIEM??

Peterforyou

MRTVA

Ja som zavolal dvom kamaratom na mobil v tom momente ked zaspali za volantom. Jedneho opileho policajta z berlina som vyslobodil z pod kolotoca z ktoreho vypadol-rozmackal by ho na kasu. zastavil som auto rutiace sa bez sofera z kopca nahlavnu cestu-mohlo dakoho zabit, naburat don ine auto a tam sa niekto zabit...a ked ti poviem ze som raz v noci vencil psa a pozrel som sa ponad barak a ponad neho preletelo nieco obrovske,len asi 50 metrov nad domom,tmave uplne pomali tak ze som to zretelne videl aj ked bola ciernocierna tma a vobec to nebolo pocut...keby som sa zamladi zabil nezachranil by som tolko ludi,aut,nemal by som super pracu,krasny byt,krasne auta, prekrasnu 6mesacnu dceru...ale vzdy som bojoval

User_37597

tak ked sa tak chcete zabit tak co ste sa uz nezabili?
toto je len hra na citi a hlupe skusanie ludi...nic v zlom...len keby sa ja chcem zabit tak predsa este pred tym nejdem na forum sa podelit o to ale rovno si skocim z okna nie? :D

preco aj

ja sa chystam zabit lebo nic mi nejde ani skola ani zivot proste nic dneska som dostal 3zo spravani kvoli tomu sa zabijem zivot ne ma zmisel narodisa a potom umres ja to chcem skončit zo zivotmo

bella12

xyz,
je chyba, že si sa takú dlhú dobu fixovala na jedného človeka, navyše ženatého. Možno za ten čas prešlo okolo Teba viac mužov, s ktorými, keby si nebola zaujatá tým svojím, by si si viac rozumela. Nestrácaj viac čas a vymaž ho zo svojho srdca! On sa už rozhodol pre inú - a to, že nie si jeho pravou neznamená, že nie si pravou pre žiadneho muža na svete. Odpútaj sa od neho, urob za ním čiaru, on je minulosť - a zavrhni myšlienky na samovraždu. A odkiaľ máš tú istotu, že by si potom mala pokoj? Čo keby si potom musela v trápení prežiť ten čas, ktorý by Ti chýbal do Tvojej prirodzenej smrti? Nie je preto lepšie prežiť ho tu na zemi?

Stora, nechceš napísať dôvod? Možno to nie je až také neriešiteľné...

nechapem

Preboha " chcem" .... kolko mas rokov? a vlastne to je jedno...kazdopadne samovrazda je blbost v kazdom veku, ...ano pruiznavam sa, aj ja som na to parkrat len tak letmo pomyslela,a to myslim ze kazdy....ale je to najvacsia blbost, akej sa dopustaju mnohi....vies co mi vzdy pomohlo? vzdy ked ma napadli tieto absurdne myslienky, snazila so msa spomenut na krasne obdobia, ked som bola stastna, ..ano je to mozno klise, ale pomaha to! ved sama tu pises ze si bola stastna, takze ver ci nie, ono to zase pride! kazdy znas ma blbe obdobie,ci uz tvra dlhsie alebo nie potom zase pride to krasne obdobie...tak to proste je !!!takze ziadne taketo mysleinky prosim ta:) a hlavu hore!!! a dobre sice tu pises ze ani s rodicmi to nemas super, ale pomysli si ako moc by si im ublizila kebyze to urobis...ako moc by si ublizila vsetkym , ktory ta lubia a ktorych lubis ty ! zver sa niekomu stymito problemami---najlepsie nejakej kamaratke, kamaratovi, a uvidis hned bude lepsie!

xyz123456789

ahoj aj ja mam take umysli no zatial neviem ako to urobit a neviem ci mam na to to urobit. Moj zivot je na figu, mam sice 27 rokov vobec tu nemam chut byt a ani neviem naco by som tu mala byt, pracu nemam, milujem sice jedneho cloveka no on ma rodinu a nechce ma aj ked to vie. Vedel to uz pred tym ako si tu rodinu zalozil no je medzi nami 20 rocny rozdiel. Trapim sa koly nemu uz asi 11 rokov. Aj ja uvazujem ze sa zabijem uz dlhsiu dobu no zatial neviem ako to urobit. Aj tak je tento zivot naprd. Naco sa mam vlastne trapit ci budem mat dakedy zamestnanie a ci budem aspon trosku stastna. Takto by som to vyriesila a mam pokoj ake jednoduche.