uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.
Chcem sa zabit
aoj ja som nad tym tiez rozmyslala velakrat..ale verila soom ze do mojho zivota pride osoba ktora ma podrzi ktora ma bude milovat a tak..a ta osoba prisla...sme spolu az doteraz ale myslim ze sa kvoli mne len trapi...neviem co sa deje ale ak ju stratim spravim to..pretoze keby nebola ona tak ja by som tu davno nebola...
vies co to je picovina ze zabit ha POCUVAJ VZDY MOZE BYT HORSIE to si zapametaj!!!!!!!!!! a keby ze mas take dectvo ako ja tak sa odjebes namieste ale teRAZ mam nadherny zivot harmonicky fakt pohoda ale pretym fu nato nerad spominam DRZSA Cas RUZE PRINASA
je mi luto ze sa citis tak zle ze sa chces zabit, podla mna ti chyba vela endorfinov..cize hormonov stastia, skus sa neustale obklopovat ludmi s kt. si rozumies a ak takych vela nemas zapis sa na nejaky kruzok ---zacni tancovat!!! alebo chodit na zumbu, aerobic, mozes zacat spievat, robvit nejaky sport alebo vytvarne umenie, hrat na hudobny nastroj ci chodit niekam na tury do prirody...vyliec si dusu spravnym vyuzivanim volneho casu :) hovori sa, ze nuda je pociatkom depresie - scasti s tym suhlasim, hoci nie vzyd je to tak, ale zrejme hoci si to nepriznas sa trochu "nudis" v tom zmysle ze ta nebavia doposial robene aktivity,takze by si to mala zmenit a venovat sa nejakemu hobby :) drzim palce :)
ano som dospely a je mi jasne ze kazdy vnima ten isty problem inak niekto je citlivejsi niekto nie...nechcem rozoberat tu trojku lebo to asi nebude to najhorsie co ludi v zivote stretlo alebo stretne...nepoznam jeho problemy mozno ta trojka je ten najmensi...v kazdom pripade prezil som uz nejaku cast zivota povedal by som ze minimalne polovicu...:-) ale vies ako som ja vyrastal?z nasej partie sme neboli zatvoreni dvaja-traja polovica brala drogy niektori to uz maju za sebou a nikdy ma to neovplyvnilo natolko aby som napr.drogy co i len vyskusal!!!mali by tito mladi ludia vela pisat a vela sa rozpravat a vyhladat pomoc lebo naozajstne problemy ich este len cakaju...dufam ze uz je jasne ze som neni necitlivy a nerobim si srandu...pekny den
cibala ale ty si dospelý človek nie 17 ročný chalanisko, čo je vystrašený a tá 3 je pre neho koniec sveta on nemá iné starosti len seba samého ...asi si bol poslušný chlapec a nemusel si sa boriť s takými hovadinami hm..
urazenym tam malo byt...
ahoj xantipkaR neviem kolko prispevkov si si precitala na tomto fore ale ja dost a mozno si si nevsimla ale vyjadril som sa len k dovodom ktore sa mi zdaju naozaj smiesne.zabit sa kvoli trojke zo spravania???tak sa snad zacnem slusne chovat a na konci roka mam za jedna...tak isto si myslim ze kvoli nenaplnenej laske dokonca laske k zenatemu muzovi sa zabit?nezlahcujem problematiku a mam pochopenie pre ludi ktori su vazne psychicky chori a chapem aj taketo fora ktore su snad poslednou sancou na upozornenie alebo vykrik o pomoc.poprosim ta precitaj si viac prispevkov mozno aj ten moj viac krat a nenavazaj sa do mna.ja sam mam postihnuteho syna co samozrejme nemozes vediet takze by som si srandu z nikoho nerobil...dakujem urazenim sa ospravedlnujem a trojkarom drzim palce ps:ja som mal stvorku z hudobnej...
suhlasim s xantipkaR povedala pise to iste co by som napisala aj ja,je to presne presne tak,ludia su teda naozaj neprijemni,niektorí
cibmala to že ti je smiešne trapenie iných je na polutovanie teba ty predsa nemožeš vedieť ako sa tí ludia cítia, a dobre že predtým ako by sa mali zabiť prídu radšej na forum a popíšu svoje probémy uľaví sa im a ano mono je to pokus o podelenie sa o starosti radšej nech tu popíšu 10 strán ak sa im ulaví a najdu čo i len jedného čo ich pochopí ako to jednoducho urobiť...a toto je problém dnešného života nikto nechce počuť o problémoch iných ved aj načo šak nech sa ide zabiť a neotravuje tu ...ale možno im len chýba pochopenie a tu sa snažia aj ked asi márne nájsť trocha pochopenia...a ak to že sem píšu im len trochu pomôže tak vďaka bohu za toto forum aj ked nie je to riešenie
Miroslava školu sa pokus dokončiť,ja mam už 24 a ešte strednú nemam dochodenu kvôli psychickým problémom,ale idem to skúšať dalej, a tak som sa predtým dobre učila kym sa mi toto nestalo,tak len tolko