Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
chcem

uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.

babylove

asi každý citlivý človek má takéto obdobia, ale treba si uvedomiť, koľko ľudí by dalo všetko zato,aby mohli žiť život ako máš ty, aby nemuseli žiť svoj pokazený život, ja takisto pokazila som život sebe a aj svojmu dieťaťu, keby nie jeho tak neviem, kde by som bola
ale tým chcem povedať že na svete je kopec trápenia a nešťastných ľudí, takže nie si v tom sám, je nás takých veľa

Benicek84

"chcem" myslíš že niečo vyriešiš tým že sa zabiješ? Ja osobne som prežíval dosť ťažké chvíle keď ma nechala bývalá priateľka po ôsmich rokoch.. a to bolo zdá sa mi minulé leto .. tiež to bolo ťažké , veľmi ťažké a uvažoval som o samovražde každý deň .. ku tomu tiež problémy v škole mal som štátnice ale vzchopil som sa a som tu, prežil som to.. nie pri každom probléme treba myslieť na samovraždu.. predsa vo všetkom tom zlom musíš nájsť niečo čo ťa urobí šťastnou .. ja momentálne už pracujem a rád by som ti aj pomohol ak chceš zanechaj mi tu e-mail porozprávame sa..

B.

Kazdy z nas ma take chvilky, mozno aj pokusy. Ono je to tak, spravite to, prezijete, zostanete mrzakom a budete na tom este horsie nez teraz:DDD

Firko

Zabit sa to je najlahšie riešenie ja mam taku istu možnost v hlave Od 5 ročnika na zakladnej škola sa mi smeje moja celá trieda až do 9 ročnika a na strednej to pokračuje každy mi nadava len tak zo srandy že som raz stal na moste a hladel do vody a nevedel ci to mam urobit

bella12

Kail, neviem kolko mas rokov ani co vsetko si v zivote prezil, ale takto sa nezatracuj! Myslis si, ze sa za cely Tvoj zivot neobjavi ani jeden clovek, ktory by Ta mal skutocne rad a zalezalo by mu na Tebe?