uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.
Chcem sa zabit
každý problém má riešenie, netreba hneď myslieť na samovraždu
Dovod?
stem sa zabit ps to je secko
ja uz vazne rozmyslam ze skoncim tento zivot zazil som milion ran v zivote a co mauplne dorazilo este aj frajerka sa so mnou rozisla kvoli mojmu neznesitelnemu spravaniu fakt to najhroznejsie co moze byt a ta predstava ze osoba ktoru milujem najviac na svete si mysli ze som psychopat a naruseny proste som spravil zle rozhodnutie v zivote a teraz za to trpko pykam a uz to je nad moje hranice srdce mi ide roztrhnut
Takí ste pohrúžení do svojich problémov, že ste si ani nevšimli, že zadávateľka témy sa tu od októbra 2009 neozvala ......
Ktovie, čo sa s ňou stalo .....
Tento svet nestojí za nič! Nechápem to tu. Ved je to len jeden velký kolotoč s ktorého sa dá len vypadnúť, alebo zostať sa točiť.
Chceš sa naozaj zabiť,hovori sa,že žiadna kaša nie je tak horuca,aby sa nedala zjestˇSkus zabojovať a bojuj v škole,najdi si čas na brigadu,kedˇmáš nejaky príjem môžeš si dovoliť kvalitný relax.Neviem kolko máš rokov no čo sa tyka trápenia s Tvojim chalanom zapamätaj si,že ho nezmeniš,s nim nebojuj a žiadny chalan za to nestoji.Postaraj sa predovšetkym o seba a ver mi,že ani to zabitie Ti nemusi v
ysť,rozmyšlaj nad tým,čo ak sa zmrzačiš.Nie je lepšie,byť zdravá a začať myslieť iným smerom.
RADIC dobre povedal
Skus si pozriet dokument The Secret, alebo precitaj tu knihu, mozno zacnes chapat zivot trocha inac ako doteraz ;)