Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
chcem

uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.

Adenka31

Podľa mňa len človek stále od života čaká, že bude stále len dobre. A keď je dobre tak musí byť ešte lepšie, pretože sused/ka, kamarát/ka, spolužiak/čka alebo kto sa má možno momentálne lepšie ako on. lenže človek tu nemusí byť dlho aby pochopil, že takto svet nefunguje. Aj ja mávam obdobia, kedy si vravím, že je všetko na figu a nemá to cenu a potom aj keď možno po dlhšom čase a zas v živote objavia svetlé body. Je toľko vecí, ktoré sa na svete dajú robiť a my ich nerobíme, pretože sme si rposte zvolili svoj ideál toho čo nazývame "MÁM SA DOBRE". Keď mi je na nič tak si kreslím alebo to všetko vyrozprávam dôverníkovi (mamina,otec, naj kamoška/kamoš, poštár alebo čo ja viem koho máte :) ) a keď si myslíte, že taký človek nie je tak si to proste napíšte. Napíšte si list. Ponadávajte si, postažujte sa, ale rozhodne neukončuje niečo, čo vám môže priniesť ešte veľa radosti a spokojnosti. keby bol svet naozaj taký strašný tak načo by bol?

i am sorry

ja mam tiez podobny problem,moj zivot je ako divoka jazda na horskej drahe...som uplne sama,izolovana od kamaratov,hanbim sa za seba,neustale som s niecim nespokojna,posledne obdobie bola dlhokanska nocna mora,ktora ma stala viac slz ako cokolvek predtym...a samozrejme na pokraji zufalstva sa aj mne premavali hlavou myslienky,ze ako to ukoncit...

to bolo tak zaciatkom roka,potom bolo lepsie lebo som si vymyslela skvele plany do buducnosti a mam super sny...
lenze plany sa rucaju a moje sny nikto nechape a vsetci sa mi otacaju chrbtom :(
aj ludia s ktorymi som si bola velmi blizka su prec a ja si pripadam ako sam vojak na bitevnom poli...

predtym ma drzalo vedomie,ze to moze byt fajn,ale preslo pol roka a namiesto zlepsenia som na tom 100x horsie...a neviem ci este tie sny a plany maju taku silu,aby ma odradili od samovrazdy...

a potom velmi sa bojim,ze ak aj z tejto kase vyviaznem ziva,tak sa obavam aby aj to co pride potom,dalsia zivotna etapa nebola dalsou pohromou...

jedine co mi zostava nateraz je asi zit v tych mojich snoch a plakat ked precitnem do ciernociernej reality,kde jedinym svetielkom nadeje je,ze raz to skonci...len neviem ci to raz nebude uz coskoro,lebo takuto beznadejnu situaciu som este nemala...

m1s3l

necitala som si odpovede, ale prestante s takymi recami! ved zivot je v podstate zazrak... kazdy ma depky a obdobia ked prenho uz zivot nema vyznam, vsetko ho sere, chce to skoncit..ale preto musi mat kazdy v zivote nejaky ciel a dovo zit..napr rodina, praca, priatelia, laska, buducnost, sport..proste musi mat ambicie..ja ich teda nemam a v podstate kazdy dne prezivam to iste, nudne. atd. ale vzdy verim ze sa to zmeni, ze pride nieco nove, ved sme mladi este toho treba vely vyskusat a prezit, tesit sa z malickosti, najist si nieco, co nas bavi... proste je to tazke..ale hlavu hore :)

Threesha66

Ten preco to teda uz nespravi ten co o tom pise? Je tu tolko tem o tom ze sa niekto chce zabit a uz by to davno urobil keby to uplne vazne naozaj chcel. To co pisem ja je moj vlastny nazor. Kazdy mame zly pocit ked sa nam nieco nezadari alebo mame problem ze radsej chceme aby sme tu neboli no po case sa to ujasni a vsetko je zasa v pohode. Ja som zvedava kolko maju tyto tupci rokov ze sa uz chcu zabijat. Bolo by to logicke keby clovek mal vyse 50, zil by uplne sam, bez deti, bez kamaratov, bez nikoho tak by to chcel ukoncit ale 18 rocny, 20 rocny ma toho este kopu pred sebou a mali by sa zamysliet nad tym co naozaj chcu. Nikto ani nic vam nestoji za to aby ste sa uz mali zabijat.

kpl

Threesha66 nemas pravdu. Aj taky, ktory o tom pise a rozprava to mysli vazne a aj to moze urobit. To co si napisala je len mytus..

Threesha66

A este nieco, ten kto sa chce naozaj zabit, znicit svoj zivot tak to urobi bez toho aby to tu musel rozpisovat vsetkym na oci, urobi to v tajnosti aby o tom nikto nevedel ale taky clovek ktory chce aby to vsetci vedeli tak len na seba chce upozornit nic viac.

Threesha66

Lenze zivot je este dlhy, ak ho chces znicit len pre nejaky problem ktory sa da riesit aj inak ako samovrazdou tak fajn.

proserpina

bella aj tak život skončí smrťou tak načo pozitívne myslenie a snaha všetko riešiť? aj tak to všetko vyjde nazmar.