uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.
Chcem sa zabit
je bez farby a bez chuti
hmm, jedno lepsie ako druhe:) a ty poznas smrt?
zivot je mozno somarina ale smrt neni moc zabavna
rozmyslam kolko ludi by sa na zakalde svojho usudku zabilo keby nemali pud sebazachovy ktory ich drzi pri zivote v zasade v rozpore s ich presvedcenim ze zivot je soamrina:)
kpl nemam absolutne dovod nemysliet to vazne ..myslim to smrtelne vazne ...praveze to dievca ma moj obdiv,ak to dokaze (lenze problem je ten ,ze nedokaze,lebo inak by sem nepisala :D)vies ?
beskyd ..presne tak neprezentujem sa sebaklamom ..naco aj ..uz mi na nicom prrakticky nezalezi a asi ani jej ...takze naco to predlzovat ...
blondula ma svatu pravdu ....
ja o tom nevravim a chcem to spravit uz treti rok ....
ked sa zabijes...je game over.
tak ja si zase myslim,ze vsetci,co sem pisu ze "chcem sa zabit" sa ani zabit nechcu !! keby sa ja chcem zabit,berem spagat a uz sa honpalam na konari a nebudem to tu pisat !!!! :DDD
sak natusa ma pravdu, aspon sa neprezentuje takym sebaklamom ako vacsina ludi, tiez by som povedal ze pre drvivu vacsinu ludi je zivot marnost, len pre ludi je stastie ze program zvany zivot obvykle neobsahuje prikaz rozmyslat nad nim, preto su ludia casto relativne spokojni ked maju co do ust, niekoho na sex, strechu nad hlavou a nejakych tych ludi ktori sa tvaria ze im na nich zalezi:)
natusa42, to co si napisala snad nemyslis vazne!
joooj ...nad týmto som rozmýšľala už aj ja ..na mna sa už úplne všetko zosypalo ,ale nemám na to odvahu ..nebudem ťa presviedčať,aby si to nerobila ,je to tvoj život,tvoja vec ,človeka by nemal nikto prehovárať,je to jeho rozhodnutie ...ked chceš spaviť to,urob ...nikto ti v tom nezabráni ...nečakaj ,že ti tu ľudia poradia...budú ťa presviedčať,že máš pre čo žiť atd,že sa vzchop atd,ale ked si rozhodnutá,tak to sprav ,aj tak je tento život svisnký,krutý a aj tak pomrieme