Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
chcem

uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.

jajka001_

neviem ci som to chcela, nepamatam sa:) tiez som mala take reci ze naco som tu ked som to nechcela. hej v 16tich:) ale uz som velka a viem ze ked umriem budem mrtva. mozno ze to tu nestoji za moc ale
1, ked budem mrtva, nebudem tu to moc pozorovat a byt toho spoluucastnikom
2, ked budem mrtva, uz nic nezazijem a nezistim ze co sa mi mohlo prijemne stat
3, uz som zistila ze sa deju rozne zvlastne veci ale nebudem to tu rozmazavat
4, niekomu by som chybala, niekomu by som ublizila a to si nechcem vziat na svedomie.
a vzdy ked citam o tom ze sa zabili nejaki teenageri viete co si poviem? ze su to idioti ktori ublizili svojej rodine a zahodili sancu uzit si zivot lebo takmer vsetci teenageri maju depky.

lost

beskyd a co ty vies :)

mozno sme si zvolili "slot" alebo "new game" a sme tu.. len sa nam zmazala pamat :)

a aj keby nie.. co ja viem.. je to relaticne, ci by sme si mali zobrat zivot alebo nie..

ono je to nemozne posudit, kedze nepoznam pocit toho smrtelne choreho cloveka co uz ani nemukne, lebo mu zhoreli hlasivky od tolkej bolesti.. to moze mat milion krat horsie... a NUTIT takeho cloveka bojovat, ked je to uz predom prehrane.. je tiez trochu odveci.. a mozno aj priamo blbost..

ale vezmi si, ze 99% ludi nema ziadny problem ,ziadny extremny... problem je jedna vec, ale postoj aky k tomu naberies je vec druha

vezmi si priklad:

ako sa vola ten genius, co nevie vdaka svojej genialnite rozpravat a je na vozicku a rozprava cez taky reprak?

mal sa aj on zabit? lebo nevie ... bezat? chodit? nevie .. plavat? ci cokolvek?

natusa42

lost to vazne ?:D:D preboha ,akoze .-..hah ,zasmiala som sa nad tvojim sarkazmom ,ze "mapku bratislavy a hladal most na zoskok " (rofl) vyznelo mi to strasne smiesne ,prepac :):)ale inak mas skvely postoj k zivotu ..kiezby som to tak ja dokazala ..a co ta tak nastartovalo ?

natusa42

jezisi nemeditujte tu nad tym ,je to vsetko uz aj tak jedno ...ci smrt ,ci zivot,ved preboha aj tak vsetci raz pomrieme,tak naco to riesit,niekto skor -niekto neskor ...a ked ona chce ,tak nech sa zabije ,a nerieste to zbytocne...smrt je vykupenim podla mna ...aj tak ,ved si to zoberte normalne realne ,si predstavte ano ?...narodite sa ,mate ake take detstvo,potom pridu povinnosti,skola,stresy ,potom robota ,same stresy ,otrasny zivot,este sa aj nedajboh zle vydate ,do toho nejaka choroba ..trapenie ,bolest ,nic ine ..cize len msrt je vychodiskom ,naco vlastne zijeme ?aby sme zomreli ...
skoda slov nad tym ...

Theshadows a ako ti pomohli ?len lieky ,ci terapie,ci ako ,a kvoli comu si bola na pokraji?ak mozeme vediet-zaujalo ma ,co si napisala

lost

napr, ked som mal 15~16 tak som si zohnal mapku bratislavy a pozeral som ze ktory most by bol idealny pre zoskok :)

(seriozne)

a dnes?

heh, dnes sa smejem tej zkurenej smtke to ksichtu kazdy Bozi den... kazdy den.. ci je to na dialnici, ked okolo policajta letim 2x rychlejsie nez on a on sa ani neunuva za mnou prist.. alebo ked sa prezeriem tak, ze by ma podla fyzikalnych zakonov mali utratit, alebo si hodim par mesacnych vyplat na stol rulety, alebo si zabicyklujem dole kopcom v divnom terene rychlostou vyssou ako je MPR pre bezne cestne vozidla.. staci 1 chybicka.. a game over, ako sa hovori :)

no ale zatial vediem extremne vysoko :D:D:D

prehrat mozes len raz, ale vyhrat... tolko krat kolko krat len stihnes, respektive chces..

beskyd

to nie je ako hra:) lebo hru zacinas hrat s tvojim privolenim a suhlasom, ale nikto sa ta nepytal ci sa chces narodit:)

jajka001_

samovrazda je ako ked hrate nejaku hru a ty to vzdas.
samovrazdu uznam len ludom ktori trpia neznesitelnymi neriesitelnymi bolestami.

lost

podla mna samovrazda chuti rovnako dobre ako spanok.

samovrazda chuti fajn pri extremnej bolesti, tak isto ako spanok pri exttremnej unave..

no avsak schvalne si skuste pri extremnej unave chvilu pockat a/alebo si dat ladovu sprchu

nebudem pisat co sa stane potom..

lost

tak niekto to vola sebaklam a vzda to pred startom a niekto to vola BOJ a bojuje a natrie to komukolvek (zivotu, osudu, smrti, martanom) a zomrie so sarkastickym uksrnom na tvari... :)

kazdy clovek ma snad nejaky dovod sa zabit.. ak nema.. tak si ho len nenasiel/neuvedomil si to...

beskyd

to by si mohlo dost ludi povedat ze ich zivoty su so zlou farbou aj chutou, heh, takze z toho pohladu by bolo o volbe rozhodnute.