Často sa objavujú vo fórach otázky na túto tému a keďže som tým prešla,rada odpoviem na vaše otázky.
Žalúdočné problémy-Helicobakter pilori
betka, na tu temu helicob.co som ti pisala,tak som nemyslela zapchy ale hnacky.
ja som s mojim HP nebola na gastre, lebo som mala okrem neho este nejaky iny bacil a lekarka-obvodny mi nasadila 3kombinaciu,ktora mala zaberat aj na jedno,aj na druhe.zabralo, ale asi sa zacina vracat spät. uz 2x za posledne 2 dni ma bolel mimoriadne hnusne zaludok, z toho som raz zvracala :(( presne ta ista bolest ako pred liecbou 3kombinaciou.
tak radsej tam chod,nech ti da take lieky, co ti urobia poriadok hned na prvykrat,ak to pojde.je lepsi odbornik.ja sa uz teraz trasiem,co bude dnes vecer :(
ked mi zistili helicobactera musim ist na gastro? nemozem mu povedat iba aby mi dal liecbu?
Ja mam tiež tento problém a neviem ho vyliečť liečila som sa 4 krát môj doktor mi povedal, že už HP nemám no ja viem, že ho mám nie je vyliečený
Môžeš mi dať nejaky kontakt ako sa volá čo si mu povedala keď si išla na vyšetrenie je to súkromna ambulancia? Fakt si neviem dať rady prečo potom každý doktor- gastroenterológ lieči iba cca 7 dní kombináciou troch antibiotík. Keď to vie vyliečiť napr. tento doktor
Ahoj mia-Mňa lieči dr.v BB.Je to velký odborník...Najprv som 3 roky zanedbávala návštevu lekára a potom som išla rovno za týmto.Pozrel mi dnu a nasadil lieky(Nexium sa to asi volalo je to ako helicid),ganaton na zvýšenie pohyblivosti žalúdka...Brala som to vo zvýšených dávkach,po pol roku mi stačilo užívať podla potreby a tak to robím dodnes.Raz za pol roka si dám predpísať helicid(ganaton nie,bola som z neho strašne hladná).Ale naozaj je najdôležitejšia úprava životosprávy...
Ahoj Ethel a ten posledný ti pomohol? Liečil ťa dlho a ako ťa liečil. V ktorom meste ťa liečil ja som z Pov.B. Veľmi by si mi pomohla trápim sa už od detstva je to pre mňa nočná mora veríš mi že. . .
mia,čo tak skúsiť iného doktora? Ja som vystriedala troch.Odkial si?
Liečila som sa 3 krát nepomohlo mi to keď som prišla opäť doktor sa na mňa pozeral ako na hlupaňu cítila som sa trápne už som nešla neviem čo mám robiť. Mala som kombináciu troch antibiotík už si nepamätám aké
kardamom mám z prahy ale skús na internete,možno sa dá zohnať,väčšinou v čajovničkách-indických
mia,ja som užívala 3 kombináciu antibiotík ale už si nepamätám ktoré.Helicid je len na predpis...Ak máš problémy,navštív gastroenterológa,predpíše ti to..alebo sa už liečiáš?A čím?