Žalúdočné problémy-Helicobakter pilori

mari

Mne ta antibiotikova terapia nepomohla. Skor sa to este zhorsilo, akne aj zaludocne problemy. Nemam velku doveru k skolskej medicine po viacerich nie najlepsich skusenostiach. Momentalne skusam nieco prirodne. Je to nieco zo stredoveku. Takze robim pokusneho kralika. Ak pomoze, napisem.

babenka

aj ja som mala neskutocne hnacky a chudla som. a zaludok!!mari,tebe liecba zabrala hned na prvykrat? odvtedy si dobre?
wanda, ten zemiak,to je dobry typ. ja mam rada surove zemiaky,ale stavu si z neho neviem predstavit. treba pit 100% zemiakovu? nepridavat nieco pre chut,napr.mrkvu? a co tak zjest pred jedlom surovy zemiak? ten sa tak rychlo nevstrebe,ale ma rovnaky ucinok?

mari

S tou zemiakovou stavou som to aj ja skusala. Na zaciatku to ako tak pomohlo. ALe casom som mala pocit akoby to tu bolest este stupnovalo. Myslim, ze ta stava aj trochu kyslo chutila. A to uz bolo kyseliny trochu privela.

wanda

asi nieco co posilni sliznicu zaludka - lebo vlastne HP nici sliznicu zaludka -napr.3 mesiace pit 1dcl stavy zo suroveho zemiaka - tato stava chrani sliznicu, ine poradit neviem

babenka

lenze mna ten zaludok bolieval otrasne,preto som vdacna za ATB. hoci citam,ze nemusi byt ta liecba hned na prvykrat uspesna. zaludok ma uz prestal boliet..tak ako ma bolieval,hoci niekedy ho citim,ale nie je to boles..neviem to popisat.

babenka

ja mam tiez na tvari vyrazky..nie je to akne,je to vraj od hp,ale moc sa to nezlepsilo. ked som si pred rokom dala robit kultivaciu z vyrazky,tak mi zistili nejakeho stafilokoka,ale vraj sa nedal liecit dostupnymi serami. a 3kombi na HP mi trochu zabrala,ale stale su,hoci sa mozno pomali zlepsuje aj tvar.

mari

Jasne, ze ak nemas potiaze, tak som proti chemii. Mne ta antibiotikova terapia nepomohla. Skor sa to este zhorsilo, akne aj zaludocne problemy. Alebo poznate nieco prirodne proti helicobakteru.