som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???
sex po svadbe?
egresko-to je o niecom inom...a hlavne ako zarucis,ze to ite sa nedeje aj po svadbe????
A tiez krestansky zakaz rozvodu.......to aby sa radsej clovek ani nepriznal,ze je krestan.
Si fakt neviem predstavit zit s niekym koho nepritahujem,alebo on mna a nerozumiem si s nim...ale musim,lebo...ebo.
a chodit s niekym 10 rokov kym ho trochu spoznam lepsie a bez sexu......len aby sme sa spoznali a nemuseli riesit otazku ci sa k sebe hodime......
uff.....
karioll napriek tomu ze sexuju pred svadbou tak po svadbe 50% zisti ze si nevyhovuju , podvadzaju sa a trapia sa. Asi je problem niekede inde. Postavit vztah na sexe je sice pekne ale v aspon v 50% to nekonci stastne.
karioll, to som nebola ja :)))))))) fakt nie :)))))
nemyslim si,ze sex je najdolezitejsia vec v manzelstve,ale je tak dolezita,ze bez toho to nefunguje,
samozrejme iny postoj ma 20,30,40,100 rocny,ale ked si nebudu vyhovovat,co budu robit?podvadzat sa?trapit sa?podla mna je to uplna blbost,a ze si veriaca a co?knazi nepretahuju mladych chlapcov do zadku?preco asi tak.ze by hormony a zakaz suloze od papeza?
Da sa aj po svadbe. Ale je tu problem, ze sa ludia nie celkom dobre poznaju a co potom, ak si nesadnu ? Rozvod ? Ci podvadzanie partnera ?
Taktiez asi bude zalezat, kolko sa bude na svadbu cakat. Pol roka, ci 5 rokov ? :)
ak sa dvaja maju radi a je to z lasky, nevidim dovod cakat az do svadby, ale je to kazdeho osobna vec, ako sa rozhodone
jajka
napis to v reci mojho kmena z ba
é=
lko
alzbee
nie je to fiasko,lebo to nikto nerobi,lebo su dovody ako uvadzas