sex po svadbe?

Príspevok v téme: sex po svadbe?
mikuska90

som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???

pauli 73

Lucia 987 a ty môžeš odkial vedieť čo sposobuje nedostatok sexu ked sinešte panna? Ad2 potreba sexu vekom klesá a aj úplne vymizne, takže toto už v 70 riešiť asi nikto nebude :))) a prosím ťa ozaj počkaj zo sexom kým sa nenaučíš gramatiku lebo toľko hrubíc v jednom príspevku je vačšia tragédia ako mať sex pred svadbou...

alzbee

Citala som pohlad psychlogov na svadobnu noc a mnohi tvrdia, ze zvacsa tato noc byva najvacsie fiasko, pretoze novopeceni manzelia su po celom dni uplne unaveni, vycerpani, takze zvacsa su z tej noci sklamani, pretoze nevyjde podla ich predstav...

n...

ja som za to aby bol sex aj pred svatbou.... nič na tom nie je ak sa dvaja lubia.. a ak žijú spolu... a ak sa samozrejme nepodvádzaju.... ak je to z lásky.. ale keby sa mám vydávať tak by som chcela že pred svatbou asi tak nejak okolo mesiaca by som s nim nemal asex aby ta svadobná noc.. alebo ta noc po svadbe.. bola o to vytuženejšia

malaalam

podla mna rozvody vobec nesuvisia so sexom pred a po svadbe egresko. Vsetko je to o ludoch. Nikto ti nezaruci ze z nich ta laska nevyprcha, ked sa budu milovat az po svadbe. Ved je jasne ze nebudes mat sex s niekym koho poznas mesiac, ale umelo to oddalovat?! kde je laska moze byt aj milovanie.

Ale mikuska ked chce, nech si pocka, je to len na nej. Len aby si nemyslela ze jej to zaruci stastne manzelstvo do konca zivota.

egresko

malaalam 50% je rozvodov. Zda sa ti ze sa rozvadzaju ludia co sa lubia? Alebo je to len laska na dobu urcitu, ked vyprcha sexualna posadnutost ci apetit?

Fallo, ako citam forum tak ano. Studuj.

Strejdo

mikuska90 a kto povedal, ze ja som neveriaci???
Trochu by som ta poopravil.
Je to aj pre veriacich, ale veriacich a zaroven rozumnych. Nieje to pre veriacich fanatikov.