Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sex po svadbe?

Príspevok v téme: sex po svadbe?
mikuska90

som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???

katty192

karioll, aj ja som mala kedysi takéto tendencie odchádzať a prichádzať a tak, a vždy som sa cítila tak akosi nasprostasto, neviem, možno to len ja takto cítim, ale aj tak, nedá sa proste len tak odísť, neprísť tu napríklad týždeň, oddýchnuť si a potom zase prísť, čosi popísať a zase sa vzdialiť, lebo si nemyslím, že ty si práve typ, ktorý len tak niečim tresne v tomto rozpoložení v ktorom si...

pauli 73

egresko ale ty si to celé nepochopil, nikto netvrdí, že sa má vztah stavat na sexe ale že by mal mat takú doležitost a aj má ako psychické porozumenie.
Tvoje slová sa dajú otočit aj takto...je hlupost stavat vztah na porozumení lebo aj po svadbe príde x situácii ked to porozumenie bude na bode mrazu....