sex po svadbe?

Príspevok v téme: sex po svadbe?
mikuska90

som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???

[zruseny1]

karioll ...ak budes potrebovat kecnut s adminom tak kludne mozes aj do mojej gastrofibrioskopie:D mmozno si este pamatas, kludne ti ju prepoziciam...
a vyhovelo by sa tym aj mikuske :)

shantal

mikuska90, mas partnera teraz? asi nie, tak potom ked ho najdes a budes zalubena, potom po vzajomnej dohode uvidis ci budete chciet pockat.

karioll2

podla mna ranny,ked sa tam mnozili bakterie celu noc a este asi po spanku nie si uplne pri zmysloch,tak mozno das do ust hocico.......

katty192

karioll, nepotrebuješ byť zelený, aby si tu mohol zostať, ban, ktorý si dostal vychádza zo subjektívneho názoru pár ľudí, môžeš zostať sám sebou, trocha tomu daj formu, ale nie si odkázaný niekomu sa páčiť, to fakt nie a neraď ľuďom, ktorí o tvoju radu nestoja (to je moja prvá zásada) a buď spokojný, naučíš sa pohybovať v tomto svete a fakt, príď mne poradiť, ja mám toho dosť a budem rada
andrej, prajem ti pekný večer
a idem spať, dobrú