Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
pauli73-inteligencia nie je o rokoch :))
Naivka, mne sa to nestalo a ani nestane. Tým som si 100% istá. Uveriť slubom o budúcnosti niekomu koho poznám 2 dni aj z cestou je absurdné...A ked sa to stalo aj tvojej kamrátke prečo si sa nepoučila z jej príkladu...Nehnevaj sa ale ani z rýchlika ti neuverím, že máš 31...
naivka to predtym,nez si tam sla si nepovedala o nom kamoskam?to ti ziadna nevyhovorila?alebo ti v hlave nenazvonil vystrazny alarm co moze byt zac?
ten inzerat to si dal on v svk novinach?
Naivka- to sa pytas mna???
si myslis,ze on necha rodinu a vezme si ta???
a ty si nikdy ziadnu zenu takto neopustil? ak ano, preco??
Naivka-skus si najst kamaratku brunetu...
Snad ti lepsie poradi este pred takou hlupostou.
uhlicko, zato sa pytam, ze to vsetci odsudzuju a moralizuju, ale pride mi nepravdepodobne, ze by som bola jedine dievca, ktorej sa v zivote stala taka vec, ze ju nejaky muz vyuzil a odkopol. aj mojej kamoske najlepsej sa to stalo.
Naivka,
roznym ludom sa stavaju rozne veci. Ziadne dve veci, ktore sa stanu dvom roznym ludom nie su rovnake. Ale preto, ze si naivka, tak chapem, ze tomu nemusi kazdy rozumiet.
ahojte, dakujem za nazory, aj ked riadne tvrde. ale zasluzim si to. no ale co uz teraz narobim.
ja som vsak skor chcela vediet, ci sa take veci aj inym ludom stavaju, lebo to je tema o ktorej sa taktne mlci.
NAIVKA-Podla mna by si mala ist za nim do Svajciarska. kup si tam niekde v ten den rannu tlac a postarsku uniformu.Lebo ak ti otvory jeho manzelka a tri deti....nebudes sa musiet zakoktavat a podas im tie noviny.