Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
babenka
suhlas,ja som si myslela,ze toto sa stava len vo filmoch,ocividne nie
naivka
dievca zlate...ci vlastne zena...ludia nemaju co dat do ust a cim nakrmit deti,maju vazne choroby atd atd a ty das nejakemu samcovi zo svajciarska,dobrovolne,bez ochrany,neozve sa ti a ty tu ides vyplakavat,ze si v zufalej situacii?to snad nie...
papaja: ja nechápem, ako môže byť niekto taký nezodpovedný. Proste po dvoch dňoch známosti sex bez ochrany - navyše s cudzincom - a ako som už písala predtým, Švajčiarsko je z hľadiska HIV a AIDS na tom najhoršie z celej Európy. Nehovoriac o tom, že risknúť hneď dieťa s človekom, o ktorom nič neviem - aké má dedičné choroby v rodinách a podobne...no sila.
dobra kniha o takychto veciach je Valka spermii, ale to je uz o inom
alfa samice neexistuju. iba alfa samci. zena to vyciti. preco ma napriklad nejaky muz deti s viacerymi zenami a iny ani s jednou. ale o to tu vobec nejde.
a tiez neviem, ci on je alfa samec, mne sa skratka v tej situacii pacil, bol muzny a mohutny, ako Miesizelezo :-) inym zenam sa take typy vacsinou nepacia, preferuju takych eleganov oblekovych, ako moje kolegyne
nenamyslam si, nemam na co a okrem toho som v zufalej situacii, ak si si nevsimol/nevsimla
a aj tvoja najlepsia kamoska je blondina a kocka co :-DDDDDD
babenka
no presne,co som pisala,tu dostal zadara aj s bonusom to za co by si doma musel zaplatit...
naivka
co to bolo za stranku?
ako jasne,ludia sa bezne cez net zoznamuju ale ak si hlada svajciar niekoho na svk tak to je divne,nemyslis?
v jeho situacii je kazdy rozvedeny,nehovoril este take bajky ako sa rozviedol lebo ho zena podviedla a pod?
to si chcela svojmu dietatu "dopriat"otca ako je on?
NAIVKA: určite sa to stálo aj iným babám, že spali s cudzincom, že to bolo bez ochrany a že mali 31 rokov. Ale pochybujem, že sa im stalo toto všetko naraz. Dokelu, jedna vec sú hormóny a druhá, že má nejaký cudzí chlap môže nakaziť pohlavnou chorobou alebo môžem otehotnieť a už ho nikdy neuvidím. A mimochodom, ak je naozaj taký alfa-samec ako hovoríš, tak určite nie si jediná, alfa-samci sú totiž známi tým, že rozsievajú svoje gény kade-tade. Ja som mladšia ako ty, ale mne by bolo hneď jasné, že mu ide len o sex. Vlastne mal zadarmo sex bez ochrany, s cudzou ženou, absolútne bez záväzkov - vyšlo ho to lacnejšie, ako keby využil služby prostitútky.
naivka, nemam slov... TY ho povazujes za alfa samca a seba za alfa samicu (ta poznamka o blond kocke tomu nasvedcuje)a preto sa divis, ze ta "opustil"? Tie uvodzovky preto, lebo po 3 dnoch sa urcite neda hovorit o opusteni.
Prilis si o sebe namyslas. Bola si jednorazovka a to ti nejde prehltnut, tak radsej pises, ze ta vyuzil a odkopol. Ty alfa samicka, spamataj sa..