Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
ja neverim,ze sa to skutocne stalo,az taka blba byt...dla mna vymyslena story
joj, ved uz ju tolko netoto... urobila chybu, snad sa pouci... naivka, daj potom vediet, ako ti dopadli tie vysledky
Fallo, to je dobre aj ja mám slováčiska a nemenila by som :)))
Niet nad dobre urasteného, potentného slováka..
juj no mladšia som ale taku nerozvažnu kravinu by som nikdy neurobila...planovenie buducnosti s chlapom čo ani nevieš čo je zač a ešte aj babo hned pri prvom sexe po 2 dnoch to je na mna silna kava...na dosledky si nemyslela?a aspon bol dobry v posteli?stal ti za to ? :D sorry no mne je to na smiech vzhladom k tomu kolko maš rokov....
pauli.-ja som slovacisko :)
Hmm....???? :)
Naivka, malokto sa ti páči ale kto sa ti zapáči tak po dvoch dnoch známosti hoc aj dieta s ním hned? Ty si asi ten typ, ktorý ohrna nos nad každým slováčiskom ale cudzinec to je iná káva s tým aj bez ochrany z rizikom smrtelnej choroby...ja som tiež baba a nie som svatica a o trošinku staršia než ty ale tieto tvoje reči, fú...
ale sak jasne, vidi ho prvy raz a hned vie, ze to je ten pravy :)
akosi som tejto vete nepochopila:"mali sme po dvoch dnoch sex bez ochrany ved deti sa nedaju robit cez prezervativ"........vy ste chceli splodit dieta hned pri vašom prvom sexe a ešte aj ked ste sa nepoznali???či?objasni mi to niekto lebo som z toho akosi jelen....
? naco by mi asi tak bolo svajciarske obcianstvo a pas? vsak sme v EU. praveze my mame pas eu a nie svajciari.
a pisala som ako vyzeram, aby to dokreslilo situaciu, nie som nejako odkazana na inzeraty, len sa mi v mojom okoli malokto paci.
dnes som bola na pohotovosti. bola tam velmi zlata lekarka. ale nemala vela casu, lebo tam stale dakto rodil. tak mi spravila len dake zakladne vysetrenia a v utorok budu vysledky.
no,nasypli ste jej ho riadne