Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
jajka001: ale on jej asi nevolá, aspoň ja som to pochopila tak, že jej len odpovie na telefonát, proste ona musí zavolať a on jej zdvihne.
toto je normalne na telenovelu :) a potom aby clovek bral vazne taketo temy, ze vyuzil a odkopol :)) fakt by som rada vedela, akym sposobom rozmyslania si dospela k takemuto rieseniu, ze zbalit muza cez inzerat a za dva dni si s nim zalozit rodinu. btw, nie si tehotna? a pekne, ze ti sem tam zavola, co takto skusit to este raz, ci sa to bejby predsa len nepostasti? a preco expandovat do svajciarska, ved chlapov ochotnych spravit ti dieta a nechat ta tak tu mame dost.
Naivka, a čo si čakala od toho nechráneného sexu? Keby ostal s tebou tak to riziko nakazením HIV je mizivé alebo by si mu to v tom prípade tolerovala? Je to také čudné zmýšľanie v tvojom veku.... a nehnevaj sa ale tá poznámka na konci, že si dlhovlasá blondína-kočka mala ako ovplyvniť vnímanie tvojho problému? Ťa to ospravedlňuje, že si blondína, máme sa pohoršovať ako mohol opustiť takú kočku?
Nie si ani prvá ani posledná, a po dvoch dňoch známosti ti už mal dávno vyfučaž z hlavy. Čo už tie ženy čo sa im zrútil vzťah po 5, 10, 20tich rokoch? Treba si dať urobiť testy a žiť dalej ponaučená na vlastnej hlúposti.
jajka001: lenže spermie zo spermobanky neplatia alimenty :)
A nie som si istá, ale u nás asi nemôže slobodná žena žiadať o umelé oplodnenie, iba pár spolu (aj partner musí súhlasiť).
radsej skoc do spermobanky, to je menej nebezpečne. tam ti daju zdrave spermie.
Ak chcel o chraneny sex a ty si na tom netrvala a chcela si snim sex tiez, tak to vypada skor, ze si ty vyuzila, alebo chcela vyuzit jeho. Podla mna by si skor mala upozornit ty jeho, ze ti na bezpecnom sexe nezalezi a ze si pravdepodobnou nosickou pohlavnych chorob. Ak planujes buducnost s niekym koho ani nepoznas, tak si myslim, ze naivnost je dost slabe slovo.
Nechapem ako moze niekto s niekym vliezt do postele a este bez ochrany, ked ho pozna len 3 dni. A este si pisala, ze ste planovali buducnost? Tvoj nick je naozaj vystizny. A este ked je DJ. Vies kolko babeniek on ma za jednu noc? No pekne ta vyuzil. Modli sa, aby si z toho nemala ziadne nasledky a nabuduce rozmyslaj co robis a s kym. Keby to urobila 18 rocna baba, tak to sa da este pochopit, ale v tvojom veku, uz by si mala mat rozum. Sorry.
NAIVKA: nechcem ťa strašiť, ale k tomu AIDSu - Švajčiarsko má najvyšší podiel chorých s HIV a AIDS z celej Európy - 0,6 percenta dospelej populácie je nakazených. Inak ja nechápem, ako môže nejaká žena hneď mať styk s chlapom, ktorého pozná cez inzerát? A ešte bez ochrany?
Nemáš pocit, že využil tvoju naivitu, proste klasický prípad "Slovenka naletela cudzincovi".
Teraz sa radšej vzchop, kašli na neho a daj si spraviť nejaké testy na pohlavné choroby.
Nuz , kto seje vietor , zne burku