Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
kua, Naivka keby všetky ženy chceli plodit deti za takýchto okolností...ale my ludia sa tým rozlišujeme od zvieratiek a alfa-samcov vlkov, že máme ROZUM....a niektorí ho aj používame.
Naivka- no vidis :)
on tak chodi po celom svete,trtne si tu a tam a rozmnozuje svoje geny :)
Zachovava genofond ako zviera :)
A je takych viac chlapov :)
pauli, radsej by som bola mladsia, ale coskoro budem mat uz 32. tiez som rozmyslala ze sa mi to stalo zato, ze uz nie som najmladsia. ale on ma 38 rokov tak tiez nie je najmladsi.
No ty si dobra alfa-truba....
papaja, zoznamili sme sa cez jednu zoznamovaciu stranku na internete. vela ludi sa tak dnes zoznamuje. aj som sa s viacerymi stretla, ale nikto sa mi nepacil fyzicky, az prisiel on...
obca, velmi zriedkakedy, sa stane, ze sa 2 ludia velmi pritahuju fyzicky, su za to zodpovedne feromony a z biologickeho hladiska to znamena, ze by mali zivotaschopne potomstvo. tak to aspon funguje v prirode. u vlkov napriklad sa rozmnozuje iba alfa samec,aby sa sirili iba dobre geny
Naivka uzil si... dostal co chcel a viac ta nepotrebuje...comu este nerozumies??je to krute ale je to tak
fallo, ani blond farba nemá s IQ nič spoločné :)))) a plesol si to sem....
Naivka- to ti povedal???
a ty si mu to uverila,ze????
fallo, on nie je zenaty. je rozvedeny a ma jedno dieta- nemanzelske.
pytala som sa teba, ci si este ziadnu zenu v takej situacii neopustil. a ak ano, co ta k tomu viedlo
ahhááá a teraz som postrehla, že si napísala ,,že by som bola jediné dievča" tak je to jasné, ja mám 33 ale za dievča sa už nepovažujem a tak o sebe ani omylom nepíšem, tak prezrad kolko v skutočnosti máš rokov?