Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
dik, uhlie, asi mas pravdu..
vcera som isla na veceru s jednym starym bohacom, lebo som uz bola psychicky na dne, tak ze sa rozptylim.
potom v aute ma zacal chytat za ruky, bolo mi to strasne neprijemne tie jeho dotyky, s nim by som sa nemohla ani pobozkat. takze to nie je o tom, ze by som bola nejaka lahka alebo co. a on pritom je ovela viac zabezpeceny ako svajciar. takzee to nie je o majetku.
iba o tej fyz. pritazlivosti.
bohac asi nie je alfasamec :-)
Ja neviem, bud je vazne naivna alebo je to vymyslene. Capem vsak, ze hormony niekedy vedia spestrit zivot.
jedno treba uznat, som tu na zdravi uz dlhsie, ale vystiznejsi nick tu asi nemal nikto :-)
naivka
chlapov bolo a bude...preboha nemas za kym plakat,ved takych don juanov je na kazdom rohu x
zacni si vazit samu seba a nevrhat sa do situacii,kt.budes raz lutovat,ale hadam si poucena
Naivka,
ty si ho na sex vyuzila rovnako, ako on teba. Proste mu po nejakej stranke nevyhovujes. To je vsetko. Preto sa ludia zoznamuju, aby zistili, ci sa k sebe hodia. Jedina chyba je v tom, ye ty tu ako 5-rocnw dieta buchas do stola, ze nieco chces a ostatni musia robit a spravat sa tak, ako ty chces.
papaja, mas pravdu, ludia maju aj ovela horsie problemy aj vazne choroby (aj ked ja uz moznoo tiez). ale beriem, nebudem tu uz vyplakavat. majte sa vsetci krasne a dakujem za rady, pokusim sa uvedomit sa a zmenit sa hlavne. caute.
naivka
omg...toto je typicka odrb rec vsetkych trtkacov,ze ich zena podviedla...mne tiez jeden sedlak nakecal,ze ju nasiel v robote s inym,neviem,kde chodia na tie romany ale cakala som,ze ti nieco v tom style namota
Este raz-
NAIVKA-Podla mna by si mala ist za nim do Svajciarska. kup si tam niekde v ten den rannu tlac a postarsku uniformu.Lebo ak ti otvory jeho manzelka a tri deti....nebudes sa musiet zakoktavat a podas im tie noviny
Naivka a v čom tkvie tá tvoja zúfalá situácia....?
Pri tvojej naivite ver, že takúto situáciu neriešiš prvý krát...všetky príspevky ako hrach boli o stenu hodené...
papaja, presne to hovoril, ze pristihol zenu s inym, zato poziadal o rozvod
dieta ma s inou, dakou letuskou, co sa zanho nechcela vydat, ale ona mu ho nechce mu davat ani na vikendy, asi vie preco
uz sa mi 2 dni vobec neozval a dufam, ze mi to coskoro ani nebude vadit