Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
:)) naivka, to bolo dobree, daj este nejake zazitky z tvojho zivota
To dievča si tu robi zo všetkých srandu..píše aká je krásna a UHANA chlapov po svete..nie oni ju. S takouto absurditou zmýšlania som sa stretávala ešte na základke. Spomínam si ako spolužiačka plakala kvoli KEVINOVI z BSB, že vie že, ked bude staršia sa bude z toho smiat, ale že teraz ho miluje:-))No..a ty máš 32 skoro...ble
babenka: máš pravdu. a tipujem, že ho ani nepoznala. A ešte to sem napíše takým štýlom, že aká je ona úžasná. Totálne bez rozmyslu.
barbinka: :)
ja si myslím, že to nie je len o podobných myšlienkach, toto asi napadne každého, kto si to prečíta...najprv sex s cudzincom, potom včera s boháčom...mne nech nikto nevykladá o hormónoch a feromónoch a zachovaní rodu, keď si sadne do auta so starcom, ktorí sa jej hnusí.
takže dalši bohač do zbierky...no len pekne pokračuj dalej bude z teba volačo... :D
babenka: neverím, že niekto môže mať podobné myšlienky ako ja :-)
hovorím, že iné prirovnanie ti ani nemôžem dať, lebo rozumný človek si aj skúsi vydedukovať, že sa volám Barbara a že mi taký nick dali moji kamaráti už 10 rokov dozadu.
Nevyšlo ti to, ty sa radšej venuj tomu, čo ide najlepšie. Pekne si zbieraj pohlavné choroby. Zmýšľanie tvoja silná stránka už bohužiaľ nebude vzhľadom na tvoj vek. Ty už môžeš len rozťahovať nohy.
NAIVKA: tak ty si fakt úžasná...najprv tu nariekaš, že ťa jeden odkopol, ale už ideš s ďalším na večeru, navyše ako sama priznávaš, ani sa ti nepáči, ale je bohatý. Ja sa tomu Švajčiarovi ani nedivím, podľa mňa ťa asi prekukol, čo si vlastne zač. Mne to pripadá, akoby si silou-mocou chcela priviazať na krk nejakého zámožného chlapíka, prípadne dať sa oplodniť a z výživného sa dobre zabezpečiť. A už nám tu radšej nevykladaj nič o hormónoch, lebo teraz už všetci vidíme, že tebe nejde o vášeň, ale o peniaze.
? prepac, ale tvoj nick je tupy
toto nebude naivné, ale tupé. sorry