Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
Dobreee, konečne nedela..xi..xi..xi
To hadam volakto si utahuje z nas
:)dat si nick naivka a este mat taketo reci, z toho vychadza len jedno, ze sa tu niekto bavi na ucet prispievatelov.
Dakujem, dobre som sa zasmiala:))...idem sa dalej ucit..
Už len tá prvá veta....láska na inzerát!!!???....vlezieš do postele s niekym, koho poznáš 2 dni a už s ním plánuješ budúcnosť???...a máš 31????.....by som sa hanbila sama pred sebou a nieto ešte to vytrubovať do sveta. To už vážne dnes nikto nepoužíva rozum???
mas 31rokov a ziaden rozum....zamysli sa nad sebou
čo je na tom, že si chceš založiť rodinu? S cudzincom, s ktorým si sa zoznámila cez internet? ktorého poznáš dva dni? ktorý je rozvedený a už má jedno nemanželské dieťa? Ty asi žartuješ však? A čo ten starý boháč, ktorý ťa hneď v prvý deň začal obchytkávať? ty si takto predstavuješ založenie rodiny? Už teraz z celej duše ľutujem dieťa, ktoré raz budeš mať.
hladaš lasku s ktorou si chceš založit rodinu a do postele ideš s chlapom ktoreho ani nepoznaš a do auta lezieš s prachatym starcom čo sa ti hnusi....akosi nechapem
Naivka.-to nie je o stasti,ale o tom,ze je tu malo tak naivnych zien ako ty
však to je pekné, ale najprv toho človeka aj dva roky spoznávam a potom začnem rozmýšľať o budúcnosti, ale určite nie po dvoch dňoch, čo ho poznám.
radsej nie, zase by sa tu kdekto pohorsoval..
co je na tom ze hladam lasku a chcem si zalozit rodinu? mate stastie, ze vy nemusite hladat pripadne ste uz nasli