Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

lubbos

vies, len tak sa pytam, ze ci sa da na nete najst niekto normalny...a ty pises, ze za 2-3 dni si nasla niekoho s kym sa ti dobre pisalo? tak to je fajn, aj ked ma teda mrzi, ze to dopadlo, ako dopadlo :-(...a ako vies, ze sa uz neozve? mozno ma dovod

lucy2201

neviem asi si už nemame s tym človekom čo povedat alebo on nema čo povedat mne...ale luto mi to je...tak na čo dalšia tema

lucy2201

asi 2 alebo 3 dni...bolo to kratko,rozumeli sme si,pisal mi že mu chybam ked som nebola na nete a zrazu nič...

lucy2201

ty sa nemaš za čo ospravedlnovat,to ja som bola ta blba,často na neho myslievam a rozmyšlam čo take som mohla urobit,povedat že sa neozyva...vieš hovori sa že ak maš niekoho rad,nechaj ho ist a ak sa vrati aj on ma rad teba....

lucy2201

podla mna zamilovat sa neda z jedneho dna na druhy...a ked ma ma aspon trošku rad alebo to tak citi,vysvetlit by mi to mal lebo on nevie ako sa ja citim.a asi mu je to jedno pretože mysli len na seba,na svoje pocity....

Fallo

Lucy2201 - naivna urcite nie si!.......si podla mna velmi mudra zena a to,ze on ma teraz problem a asi chce cas....nie je tvoja vina.
Co ak ma strach,ze ho to uplne ovladne a nedokaze sa vymotat z toho?? A vobec nezalezi na tom ci ste spolu nieco mali,alebo nie......
hovorim o zamilovanosti.

lucy2201

maš pravdu jeho spravanie som nepochopila a ani nepochopim.mam pocit že som bola tak isto naivna ako zakladatelka tejto temy.rozdiel je v tom že s tych chlapom som sa nevyspala...