Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
Lucy2201- nezdielam tvoj nazor.....tak ako v ludoch okolo seba sa mozes sklamat tak aj tu..
fallo....:) ja som napísala,že ona si tu z ľudí striela...:) a to, že si tu strieľajú z nej -nuž zaslúži si, tak je.
pauli73- divis sa,ze si tu uz robia srandu??,...ja nie...ak cloveku das kopec rad a potom znova ona melie svoje a nechce chapat....
Vravim...komu niet rady,tomu nepomozes ani za desat rokov.
fallo, pravda ale podľa mňa si tu už z ľudí striela resp. fabuluje lebo neverím, že v jej veku môže byť niekto tak naivne naivný ...
naivka -nemysliš že hladaš lasku na nespravnych miestach.na nete neni žiadny chlap uprimny to som zistila už aj ja...
janka24- lebo sa stale nepoucila a caka povzbudenie,ze ma tak aj nadalej pokracovat.....
ojka no teba som tu naozaj ocakavala,si mohla radsej mlcat, to je niekedy viac ako zlato. Okomentovala to ta prava.
elle pre niekoho chuderka pre niekoho naivka ale dakujem za povzbudenie,aspon niekto.
Teda oprava NAIVKA, zivot ide dalej