Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
Chuderka sa vam tu vyspovedala a vy takto na nu. Nie je to od vas pekne. Kazdy z nas v zivote (alebo vacsina) spravila nejaku hlupost "na mraky" za ktoru sa hanbi, len akurat ze to nerozobera tu na fore...
Chuderka.. co ta nezabije, ta posilni! Ides dalej......
Prepac Strejdo, ospravedlnujem, mas pravdu, ale DOST VELA MUZOV je takych.
ahoj, prepač, za moje tvrdé slová, ale najprv kym som si neprečitala kolko máš rokov tak by som tvoje spravanie prirovnala nejakej mladej nerozumnej a nerozvažnej babe. Takže tvoj vek ma celkom prekvapil. No a to že bol švajčiar podla mna nič neznamená, môže byt aj zodpovedny, aj nezodpovedny, aj serioznejší a aj menej. Ved to predsa ako iní ludia bezohladu na národnosť. Vždy sa niekde taký určite najde.
Inak poznat sa s nikym 2 dni a zakončit to takto, to mi príde fakt pritiahnuté za vlasy. Prakticky to je/bol uplne cudzí človek a jedna velka nezodpovednosť. Ak si chcela dieta, tak to šlo podla mna aj inak, alebo aspon s niekým iným, ale myslím,že za to ta ludia už dosť dodžubali.
no jo, ono sa hovorí, že ludia sa učia na svojich chybach, ale toto bola obrovska. Ono je velmi mile,že si chceš založiť rodinu,ale toto nie je ten spravny smer,ktorým sa treba uberat. Vážne. skus nad tym popremyslat,... (: Myslím,že potom to bude ovela lepšie. A dufam, teda, že všetky vysledku budu v poriadku.
tip , mala by si sa naucit nepouzivat slovne spojene VSETCI CHLAPI. Je to uz trapne ako poniektore zeny omielaju stale dookola:"Vsetci chlapi su svine, atd atd." Takto moze rozpravat iba feministka.
Inak by ma zaujimalo, ci vsetci chlapi myslia iba na to, ako si uzit a nemyslia na nasledky a hlavne na to, ze AJ ONI SA MOZU NAKAZIT a potom rozsirovat to svinstvo dalej.
Človeka to zakaždým šokuje ale skutočne sa nájdu takéto ženy a dokonca blondínky :-)
Nie, mne sa skutočne niečo takéto ešte nestalo. Čím to asi tak môže byť??? Som žena, som blondína- aj keď nepravá, vek približne ako ty...hmmmm
for tip- neviem, či mali čo prevážiť :-) v tomto prípade.
Aspon vidno, co sa stane, ked srdce alebo hormony prevazia rozum.
obavam sa ze takych co ta vyuziju ..este zazijes dost vela..privelmi riskujes..a prepac..na svoj vek si velmi naivna..skoda len..ze clovek sa vatsinou spameta..az ked sa mu nieco velmi zle stane..niekedy je uz zial neskoro..
najprv sa niekoho opytaj, co je to jazdit na cervenu, lebo zjavne o tom nic nevies
no počkaj, počkaj musíme to uviesť na pravú mieru, tak za prvé Ti bolo zle z toho vína a nie, že chvenie v žalúdku to bolo hotové zemetrasenie....
a kondóm bol zbytočný, veď som Ti hovoril, že ja často jazdím na červenú a rád....