Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

Majo75

lucy2201- Asi nenamotava,je dost mozne ,ze sa zalubil a riesi to takto ,aby seba aj teba nezranil.Daj mu ozaj cas.Aj ja som to uz tak riesil.

lucy2201

asi ho nezaujima čo je v tej pošte,ja už neviem ako si to mam vysvetlit a tiež si začinam domyšlat hocičo....

lubbos

no ja neviem ako rozmyslaju chlapi, ja som atypicky model chlapa, tak podla mna sa to neda posudit :-)...ale tak ak si pise s viacerymi a nechcel ta namotavat, tak preto to mozno riesil takto...aj ked teda ja by som si to rozhodne aspon precital, tu postu od teba

pauli 73

lucy, z vlastnej skúsenosti viem, že ked som nevedela čo sa deje, začala som si domýšlat veci aj ktoré neboli pravda a nakoniec vysvetlenie bolo úplne banálne. Možno je to naozaj tak ako píše Jajka. A okrem toho chlapi nemajú takú potrebu odpisat ihned ako ženy,ja neviem prečo je to tak ale je...

lucy2201

nie nenapisala som mu nič take na čo by sa mohol na mna hnevat...bolo to o kamaratskom rozhovore...preto nechapem,povedz ako vlastne ti chlapi rozmyšlaju?

lubbos

no tak potom mi z toho tak logicky vychadza, ze tvoja posledna posta ho asi nejako rozladila...no ale to by si sa ho musela vazne niecim dotknut a ty pises, ze nevies o nicom...hmmm