Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

NAIVKA

dik, sway, uz nie som z neho smutna, lebo sa mi kazdy den prihodi nieco zle, tak uz sa zaoberam inymi vecami. inak, dnes mi napisal mail, ze ako sa mam a ze som sa mu dlho neozvala.

sway

NAIVKA skus este toho strsieho,mozno nebude povrchny:-)
Inak snad uz niesi smutna kvoli tomu svajciarovi,aj ked sa tu vela ludi pohorsovalo nad tvojou naivitou,taketo veci sa stavaju bezne,akurat si baby vacsinou uvedomia,ze boli blbe a nejdu sa s tym este chvalit na forum.Tak fajn,ze mas testy v poriadku a mozno budes vediet na co si dat pozor nabuduce,ked budes chciet zakladat rodinu.

ShaulaThalit

Pre NAIVKA:
Kritiku si si vypocula, a ano... bola tvrda ale za to bola konstruktivna.
Je to velke ponaucenie pre teba...
Mozno ta upokojim, ale zeny po 30, to je uz zlozitejsie s otehotnenim... Keby si mala 20 rokov a mate nechraneny sex, tak uz len ked spermia preleti tak baba otehotnie pomaly... takto, kedze mas nad 30 je to menejpravdepodobne.
Davaj si vacsi pozor v buducnosti!

Fighter

Len ci aj ty sa jemu budes pacit. Vyzorom mozno, ale sprosta si riadne. Naco mu bude tvoja vonkajsia krasa, ta pominie. A kedze ti nic v hlave nenajde, tak ta posle kade lahsie.

NAIVKA

inak, ak sa mozem vyjadrit, je naivne zalubit sa cez net. musite sa najprv stretnut a az potom budete vediet, ci sa k sebe hodite. podla mojej skusenosti je tam sanca tak 1:20 ze sa ti bude pacit. to je ako v bare- je tam 20 muzov a iba jeden sa ti paci a mozno ani ziaden

NAIVKA

ojka, to ja som Ti nepisala. to asi nejaka tvoja "kamaratka" z netu. neviem, co tym sleduje. ja ti dakujem za nazor