Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

pauli 73

o.k., aluska tomu rozumiem, máš recht ale aj tak mne je ich v podstate luto, čo už nestastníci? ved oni by si to babo nechali ale boja sa rodiny...no komplikácie velké :)

Fallo

Lucy2201- niekedy je tazke pochopit spravanie toho druheho..... a mozno to bude fajn,ked paf nebude ani na jednej ani na druhej strane.
A priatelstvo a porozumenie u vas zostane zachovane aj bez pocitu,ze ta nikdy nemoze mat a zmeril sa s tym.

lucy2201

tomu neverim...proste ja som sa mu vyrozpravala a on neni schopny si ani poštu prečitat odomna...takto sa podla mna zachovat nemal.a dufam že načaka že sa mi ozve po 2 tyždnoch a ja budem z neho cela paf...

pauli 73

ojka,mne je to v podstate šum a fuk,či si slečna striela alebo nie...nezáleží mi na tom ani v podstate na tom, či má z týchto príspevkov nejaké ponaučenie, ja som vyjadrila len svoj názor :)))

Fallo

lucy2201- a mozno si to uvedomí aj on...mozno sa nechcene do teba platonicky zalubil a potrebuje trocha casu,kym to opadne.....

lucy2201

fallo ja som od neho ani nič nečakala,kamaratstvo a vyrozpravat sa ked nam bude tažko...spravil bodku za tym,aj ma to mrzi no stalo sa...

lucy2201

fallo no na nete je to o inom...zažila som aj take niečo že som si s niekym pisala a zrazu prestal pisat on,bez toho aby som mu niečo urobila.ale asi to tak malo byt....

ojka

NAIVKA
nikde nebolo spomenuté, že pozor, sem nemôže ojka vyjadrit svoj nazor. Ak som ťa svojím príspevkom urazila, tak ešte raz sa ospravedlňujem, .... ale nepochopila som, že prečo ta "pravá",...sa poznáme? (;
Fallo, pauli73
či si tu z nás niekto uťahuje, tak to je už na svedomí toho dotyčného. Ale bohužial realita byva často šokujuca, čo život prinesie.