Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
dneska sa mi stala hrozna vec k tomu vsetkemu. akoby toho uz nebolo dost. bola som u kadernicky a dopadlo to otrasne. uz vlastne ani nie som blondinka :-(( asponze ten herpes genitalis nemam, volala som lekarovi, uz dosli vysledky
už to riešit nebudem,ked si prečita tieto moje prispevky bude vediet ako sa citim a je na nom či to bude chciet riešit...offf
Verim,ze ti to vysvetli,ze co sa vlastne stalo.Daj potom vediet. Ahoj zatial.
no s tym sledovanim to tak neni,chodil sem aj ked sme si spolu nepisali.nechapem chlapske zmyšlanie,ved sme si dobre rozumeli,bol mily ku mne ked sme sa rozpravali tak neviem prečo to takto vyriešil ...mlčanim
tak sa mi to zda :-) je tvrdohlavy asi,aby sa ti ozval a ak ta sleduje:-)Dava mi to zmysel,tebe nie?Alebo ako to je vlastne??
ano chodi sem ... a myslim si že aj teraz je tu...prečo mysliš že laska?
A to ta kontroluje,ze co pises?? Tak tomu sa vravi laska :-))
no dakujem za povzbudenie,možno sa ozve a vysvetli mi prečo to robil ked sme si tak dobre rozumeli...sakra ale keby aspon viem že neni na nete ale on tam je dokonca aj teraz...
lucy2201-ved jeho ta tvrdohlavost dlho drzat nebude:-) Ozve sa ti na 100% :-)
to by som nemohla.rozhodol sa tak a ja ho nutit nebudem len dake vysvetlenie aspon keby mi dal...