Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

NAIVKA

xena, podla tvojho slovnika si lahko mozno urobit nazor o tvojej osobe. pocula si o tom, ze muzom sa protivia vulgarne zeny?

alzbee

Stale neverim, ze tato tema nie je vymyslena :D ...a ak je, tak neviem, ci je to vsetko na zasmiatie alebo zaplakanie...a len tak mimochodom, Freddie Mercury bol gay...

Janek

Naivka-zabal tuto temu,a vypadni balit niekoho na panonskej!!!

Teba tu citat...normalne asi otvorim dalsiu temu so ziadostou o pomoc mne!!!!!

Ak boh existuje....preco ta stvoril????

Aby sa ludia s teba zblaznili?????

Xena

Naivka ,,,nič v zlom ale ty si riadne j.....á blondyna , ani paru nemaš , normalny unikat,,,,možno aj celosvetovy nielen slovensky

NAIVKA

a inak, minule som sa zamyslala, ze ti najvyznamnejsi ludia minulosti nemali ziadne deti napr. Jan Pavol II

ani najvacsie popstars Freddie Mercury, Marylin Monroe, James Dean

Janek

Naivka-zabal tuto temu,a vypadni balit niekoho na panonskej!!!
Teba tu citat...normalne asi otvorim dalsiu temu so ziadostou o pomoc mne!!!!!
Ak boh existuje....preco ta stvoril????
Aby sa ludia s teba zblaznili?????

Alexandra198

Naivka:

ako si mozes povedat ze si naivna??? vsak toto pocujem prvy krat v zivote,aby 31 rocna zena toto pisala preboha, ved sa trosku nehambis vobec sem pisat? nepoviem keby sa to stale 18 rocnej, ale ty mas 31 kriste pane.................ja mam skoro 30 a mam 3 mesacneho syna, ako mozes v 31 rokoch tvrdit ze si naivna preboha..............boze nepis sem radsej, ved si robis iba hambu