Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
co chces, aby zvacsa racionalny chlap ocenoval ? 20 dielov je so zlomenou nohou ? 25 dielov riesi, ako si prelozit nohu cez nohu a rozmysla nad nesmrtelnostou chrusta ?
Existuju urcite nevyspele osobnosti /a to plati pre obe pohlavia/, ktore v zivote nevedia co chcu a nevedia to definovat. Tak hladaju, hladaju a skusaju, skusaju. Nevedia hned, co chcu, ale vedia co nechcu a iba ked to skusia. Je lahsie povedat, takto to nema byt, ako povedat, tak takto a takto presne by to byt malo, ci mohlo.
No a taky druh ludi byva v zivote potom nespokojny, pretoze je prelietavy a nevie najst nikde stastie a stale ho hlada. Kto sa vie spokojit s malom, vie byt stastny. Iba velky clovek si vie vazit malickosti. Ako povedal jeden stary ucenec - "Dokonalost je v malickostiach, ale cez to vsetko, dokonalost neni malickostou".
Dnes je to sama reklama v TV, same masirovnanie mozockov. Mlady parik - on ako z reklamy na slipy, ona ako modeka. Perfektne auto, perfektny dom, perfektna praca, doknale deticky. A pozrite si realitu...
Je to ako dat Indianom koralky, zrkadielka a rozne ine trblietave tretky. Ked ich nepoznali, nevedeli o nich, bolo im dobre. Ked ich poznali, zacali jeden druhemu zavidiet.
sway myslis...????, no pokial nie si romacka....tak urcite nie....;)
ano, páčilo sa ti? to som rada keď dokážem človeka potešit čo i len milým slovkom :)))
pauli 73 to je zlate,ze si ma nazvala samaritankou:-)Taky kompliment mi este nikto nedal.Obcas mam sice potrebu "vorovnavat" fronty,ale inak velmi sucit s ludstvom nemam.
doubledog zeby chlapi konecne dospeli do stadia,kedy budu schopni ocenit telenovely a su lacny po pribehoch "zo zivota"?
bingham ver mi,ze by si ma urcite neudrel,keby si ma poznal osobne;-)
Podla mna to tu zalozil nejaky mladicek-pubicek, velmi velky frikulin. Nieco ma proti zenam, konkretne blondinkam, pravdepodobne v strednom veku. Mozno sa mu paci nejaka jeho ucitelka a takto si ju predstavuje. Napisal temu, hodil hacik na udicku a teraz sa bavi, ze ludia maju dojem - ake su tie blondinky okolo 30tky tupucke...
To bude nejaka politicka provokacia :-D
sledovanost stupa radne :))
Tuto temu uz neprekona ani rumburak....
sway:
ale ja nesuhlasim s nikym, tak to neber, ze si ma presvedcila :) Nazor si vytvorim vzdy sam. Vypocujem si hoci aj 1000 rad, ale nazor si vytvorim sam. Nepotrebujem ho kopirovat a preberat, ako sa to casto dnes deje.
sway len ci ty nejsi taka ista trubka ako naivka....:DDD nooo som rad ze ta nepoznam osobne, lebo by som ti musel dat po hlave....:))))