Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

pauli 73

Adamkrt ale to je ten problém u sway.že ona číta všetko od vrchu po spodok a potom to prežíva tak, že je ochotná kvôli Naivke opovrhovat istou vzorkou ľudstva...a Naivku to evidentne netaží a je v pohode :) Tak sway koho tu vlastne brániš? Ak chceš spasit svet,rieš hladné deti a nerob zo seba samaritánku tu kde je to tak ľahké. Naivka, konečne rozumná reč.

sway

bingham ale no tak ..ved vies,ze tvoj nazor tu nema skoro ziadnu cenu:-)Nemusis sa "spolcovat a pritakavat":-D adamovi,ja viem citat a dokonca viem citat aj text s porozumenim:-)
A to,ze tu nadalej prispievam,je len vysledok volneho casu v praci.A zapamataj si,tam kde je A je vzdy aj B.

AdamKrt

sway: vobec sa necitim, ze by som si udrel. To by znelo uplne inac... :)

Siel som okolo a zahnudral si nejaky komentar a ajhla ho - niekto zacal vrtat do toho, ze akyto to nerozum, povedat nerozumnej, ze konala bez rozumu.

No, nemame este napisat transparent, GRATULUJEME, konaj tak aj dalej a prid si potom poplakat ?

NAIVKA:
- smola, ze sa Ti nieco take stalo, ale mozes si za to sama, ved to vies. Nedal ti nieco do jedla, ci pitia ? Zaujimalo by ma, preco pomerne slusne mnozstvo zien vie v podobnych situaciach takto reagovat.

Napr. kto nepocul hadam uz aj bajky o Rohypnole a sypaniu vselicoho mozneho niekomu do pitia, alebo naletenie cudzincom, ci peknym reciam o zarobku v zahranici ? A predsa stale vela ludi na to skoci.

Neberte to ako nejake kopanie, ale mne ozaj nejde pochopit v tej mojej makovici, ako niekto po 2 dnoch si moze planovat zivot s cudzincom, ktoreho ani nepozna, ktoremu mozno ani poriadne nerozumie, nevie o nom nic.

Nic v zlom, nikoho za to neodsudzujem, skor to berte, ako otazky, ze preco je to tak, preco sa to stalo ?

Len, ked sa stane nieco zle, clovek ma moznost poucit sa z chyb a urobit urcite opatrenia, aby ho to posilnilo. Nieco ako imunitny system :)

NAIVKA

ale uz sa nehadajte. ja som velmi vdacna tym, ktori vyjadrili slova podpory.
a tym, co si len kopli a skritizovali, tiez, lebo som si zasluzila

ale som fakt prekvapena kolko chlapov-moralistov sem chodi, ktovie kto im tak ublizil, ze dostali komplexy

AdamKrt

Vies, nie kazdy ma chut citat vsetko. Precita si temu, povie svoj nazor. Nebude sa predierat cez X hluposti, ktore nema zaujem citat. To su ine nazory a odpoveda sa na nazor tazatelky.

Takze to neni ziadne spiknutie s cielom - kopnut si do niekoho.

Kopec ludom je NAIVKA uplne fuk. Povedia si len svoj nazor. A co ked ich bude aj 1005 ? Ved nikto nikoho nenuti citat si ich vsetky, alebo vobec chodit niekde a prispievat.

Trochu menej tej paranoje by neuskodilo :)

sway

AdamKrt Ale ja ti tu nebudem vysvetlovat ako som to myslela,napriek niektorym svojim nazorom vykazujes urcite znaky inteligencie,cize by si mohol chapat,keby si trosku chcel:-)A naco je 100 rovnakych nazorov?

Nemozes popriet,ze v tejto teme sa to pomaly strhlo na sikanu zakladatelky,proti comu som sa postavila;-)V zneni: vidis,ze niekoho biju,spytas sa preco?a ked sa dozvies dovod,udres si tiez..Podla mna to nie je potrebne a bolo by lepsie,keby ludia,co neprinesu do diskusie nic nove a len si potrebuju otriet o niekoho hubu neprispievali..

AdamKrt

sway:

neviem, odial to beries, ale ja ked s niekym suhlasim, tak sa s nim nespolcuje a obratom s nim mozem v hocicom inom nesuhlasit. A taktiez nie som proti niekomu ak s nim nesuhlasim.

Clovek proste vyjadri urcity nazor a to je vsetko. Nikto do nikoho nehadze za to kamenom.

Ale tu na fore uz to zacina byt otravne, ako jedna urobit taku hlupost, druha onaku, tretia podvadza manzela, stvrta ma milenca a niektore sa este zacnu chvalit, ake su hlupe, naivne, ci sexualne masiny pretahujuce polku mesta. No to sa nediv, ze na kazdu akciu existuje reakcia.

OK, Tebe sa to nepaci a druhemu je to fuk :) Tiez nazor :) Co vsetko sa zas inemu v zivote nepaci...

Tak este raz - suhlas, ci nesuhlas neznamena ziadne spolcovanie. Je to iba vec nazoru.

sway

AdamKrt vynimocne s tebou suhlasim a prave to je na ludoch dost nechutne:-)Ze sa potrebuju spolcovat a cim viac ich zaujme rovnaky nazor,tym je skupina silnejsia a nazor je automaticky povazovany spravnejsi - pravdivejsi bez ohladu na realitu(priklad ukamenovania dievcata kvoli nabozenstvu).
Nieco v zneni vyroku,ze blaznovstvo u jednotlivca je vec vynimocna,u mas a narodov skor samozrejmostou..
Inak myslim,ze naivka je uz zotavena,tak naozaj nema dalej vyznam prispievat:-)