Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
sway..........X)
pauli 73 to spravne napisala
aha no som zvedava čo ti poradi :D
lucy- to je jedno...ja potrebujem radu odbornicky.....
Preto sa obraciam na Naivku.
fallo kto ta využil a odkopol? :D
Naivka- zle...vyuzila ma a odkopla :(
Porad co dalej......
caute, ako sa dnes mate?
Toto je forum, vyjadruje sa tu urcity nazor. Takze ked niekto nieco urobi, tak 1000 ludi moze povedat ten isty nazor a par iba nieco proti. Alebo opacne. Je na cloveku, co si z toho zoberie a ako sa z toho a zo svojich chyb pouci.
Ber to tak, ze vo vacsine pripadov ludia ani neosocuju - len dojdu, vyjadria svoj nazor, alebo sa udivia nad urcitou udalostou, situaciu.
Nieco v style, ako hori stoh slamy a okoloiduci sa pristavi a povie "no toto" a mysli si svoje... :)
barbinka jasne,ze bolo a nemyslis,ze to tu stacilo napisat raz?Preco vsetci musia prihadzovat?Moze si za to ciastocne aj sama,ale tiez keby bol ten chlap spravnak,nedovolil by jej to.Cize vina 50:50.
No ja nechapem z tychto reakcii a je mi tu z toho zle,mozno si naozaj zakladatelka robi srandu,ale o to ani velmi nejde..Ide o ludi,ktori prispievaju a myslia si,ze radia.
sway uvedom si, že to nebolo naivné, ale tupé. Dokážeš to pochopiť? Aj ja som naivná v niektorých veciach, ale to neznamená, že nerozmýšľam.
sway,nie je pravda čo hovoríš, toto je fórum a tu sa premelie ludi z problémami a tu platí jediné zíde z očí zíde z mysle...a ver, že na druhý deň by bola aj so svojim problémom nezaujímava lenže to by musela Naivka chciet,však? A telenovely nepozerám,nič mi do života nedávajú a preto sem nemusím pisat problémy lebo žijem v realnom svete...